forretningsanalyse skaber
fundamentet for succes

Den data-ambitiøse virksomhed udnytter sit fulde potentiale, fordi virksomheden evner at gøre data til viden og viden til værdi. Vi hjælper virksomheder med at få indsigt i hele forretningen ved at skabe en fælles referenceramme og forståelse af forretningsmodellen sammen med virksomheden. Ved at analysere forretningen som helhed skaber vi sammen fundamentet for den succesfulde business intelligence-løsning, der sikrer indsigt i forretningen. Til hver en tid.

BI leverer værdi
til forretningen

 

Alt for mange BI-projekter er forblevet it-projekter uden succes, fordi de ikke har leveret værdi til forretningen. Men sådan behøver det ikke være. Den succesfulde business intelligence-løsning er forankret i organisationen og tager afsæt i den måde, som organisationen opfatter sig selv på. Derfor giver BI en unik mulighed for at levere værdi, da projektet vil synliggøre forretningens nøgletal i dybden ved hjælp af forretningsanalyse.

For at skabe det bedste udgangspunkt for succes med BI kortlægger vi forretningen gennem en eller flere workshops. Vi udfordrer vores kunde med spørgsmål, så vi kan sikre en sund business case med konkrete løsningsforslag og begrebsmodeller i en forretningsanalyse. Et klart formål med business intelligence er nemlig én af forudsætningerne for succes med BI.

forretningsanalysen er vejen
til verdensklasse BI

Når vi kører workshops med vores kunder, hører vi ofte, at selvom virksomheden har stærk indsigt i egen forretning, så giver en forretningsanalyse nye perspektiver og en bedre forståelse af forretningen som helhed.

Vi laver forretningsanalyser på virksomheder, der står i mange forskellige situationer, fx:

  • ønsket om at blive (endnu) mere data-drevet
  • ønsket om at folde BI ud på nye forretningsområder
  • ønsket om at udnytte business intelligence

Vil du vide mere om, hvordan vi styrker forretningen, så book et møde allerede nu.

få succes med
dit BI-projekt i 5 enkle trin

hent guiden nu