bliv ringet op

hør mere om hvad Inspari kan tilbyde din virksomhed:

Tak for din forespørgelse. Du vil snarest blive reinget op.

Gratis event  //  Tableau 8.2 roadshow  //  2. september 2014 i København 

tableau 8.2

roadshow

Kom med på Tableau Roadshow og oplev Tableau 8.2 helt tæt på. Uanset om du er ekspert i Tableau eller først lige begyndt, så vil dette arrangement give dig spændende ny viden. Eventet giver dig samtidig mulighed for at netværke med andre Tableau-brugere og få nye idéer til brugen af softwaren.

Gratis seminar  //  4. september i Lystrup

datavisualisering

& storytelling

Kom og mød ekspert i datavisualisering, Thomas Black-Petersen, adm. dir i Inspari, til et seminar, hvor vi sætter tingene på plads i forhold til best practice datavisualisering & storytelling. Alt for meget viden når aldrig frem til sine modtagere, fordi budskabet går tabt i valget af visuelle virkemidler og kreative påfund. Kom og hør, hvorfor vi siger 'goodbye pie' og velkommen til best practice.

Gratis seminar  //  30. september i Hørsholm  //  2. oktober i Lystrup 

business intelligence

& sharepoint

I mange virksomheder er Sharepoint et fantastisk værktøj til at dele og samarbejde om alle former for viden - også Business Intelligence. Ved at tænke SharePoint og Business Intelligence i samme kontekst får du det fulde udbytte af begge dele i én portal. Kom til dialogbaseret formiddagsseminar.

Gratis event  //  Visualize your World 2014  //  d. 21. oktober 2014 i København

Visualize

your World

Som altid finder du os på Qliks årlige møde, som i år finder sted i Tivoli Congress Center. Vi glæder os til en spændende dag med masser af nyheder fra Qlik. Kig forbi vores stand og hør mere om vores erfaringer med det nye Qlik.next. Vi ses!

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support