performancemanagement

Hvad nytter en strategi, hvis vi ikke har klart definerede mål og målsætninger?

hør mere?

 

Jens-Jacob Thuun Aarup

Direktør og partner

M: +45 20 26 86 60

@: jja@inspari.dk

 

 

Performance Management handler i høj grad om at oversætte virksomhedens strategi til konkrete mål og målsætninger for virksomheden og for de enkelte medarbejdere. Performance Management og Business Intelligence går hånd i hånd, da Performance Management i høj grad afdækker processer, nøgletal, målsætninger og kultur. Performance Management er den ledelsesdisciplin, det kræver at få fuld udnyttelse af en Business Intelligence løsning, der er bygget op omkring virksomhedens strategi.

 

 

 

balancerede

modeller

 

En række virksomheder anvender løsninger som Balanced Scorecard eller Strategitræer til at skabe en kobling imellem virksomhedens strategi og de KPI'er, der skal anvendes til at styre virksomheden med. Fordelen her er, at medarbejderne opnår en unik indsigt i hvilket bidrag, de skaber til virksomheden, og hvilken påvirkning deres indsats har i det samlede billede. Det skaber tryghed og forståelse for, hvorfor medarbejdernes arbejde er vigtigt, og det skaber en anerkendelse af kollegaerne indsats.

 

 

 

kobling imellem strategi

og målsætninger

 

Alle forretningskonsulenterne hos Inspari er vant til at arbejde med koblingen imellem strategi og målsætninger. I vores forretningsanalysefase hjælper vi virksomheden med at afdække strategien og omsætte den til mål og målsætninger, der kan anvendes i det daglige. Vi gør en dyd ud af at arbejde pragmatisk og bygge løsninger, der kan anvendes i det daglige. For os er det vigtigt, at løsningen afspejler virksomheden, og at den kan forståes af virksomheden, derved bliver den organisatoriske forankring lettere efterfølgende, og virksomheden opnår hurtigere værdien.

 

Kontakt en af vore dygtige forretningskonsulenter for at få en snak omkring arbejdet med Performance Management i jeres virksomhed, og lyt til nogle af de spændende cases, de kan fortælle om.

 

blog

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support