reduceromkostninger

Hvad der er sparet er tjent //

Hør mere?

 

Jens-Jacob Thuun Aarup

Direktør og partner

M: +45 20 26 86 60

@: jja@inspari.dk

 

 

Der er noget om, at en krone sparet, er en krone tjent. Og for mange virksomheder er arbejdet med omkostningerne lige så vigtig som arbejdet med omsætningen. Virksomhedens indtjening afhænger i høj grad af fokus på omkostninger. Men når nu vi har fjernet de omkostninger, der åbenlyst er for høje, så kræver arbejdet nogle værktøjer, der kan give den fornødne indsigt.

 

 

 

fokus

på det vigtige

 

At reducere omkostninger kræver dybdegående indsigt i virksomheden. Det kræver, at vi kan svare på en række komplicerende spørgsmål. Kan du f.eks. svare på, hvilke afdelinger der forholdsmæssigt bærer de største omkostninger? Hvilke kunder der påfører virksomheden de største omkostninger pr. henvendelse? Hvilken type henvendelse fra vores kunder eller klienter der har størst omkostning? Med Business Intelligence skaber vi denne indsigt og giver dermed svar på de svære spørgsmål.

 

 

 

flere

opnår indsigt

 

Med Business Intelligence skabes indsigt og en transparens i virksomheden, der muliggør, at vi kan træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til reducering af omkostningerne. Via visuelt stærke værktøjer kan vi afdække mønstre og spotte tendenser, så vi derved kan afdække, om der er områder, der kræver nærmere afdækning. Det gør, at vi hurtigt kan stille fokus ind på de vigtige områder og dermed udnytte vores ressourcer bedst muligt. Vi kan give flere medarbejder indsigt i omkostningerne og dermed gøre flere medarbejdere ansvarlige for omkostninger, som de selv bærer en del af. Det giver medarbejdere, der tager ansvar, og minimerer dermed behovet for kontrol.

 

 

 

større udbytte

af eksisterende løsninger

 

En række af kunderne hos Inspari anvender deres Business Intelligence løsning til at sikre fokus på omkostninger og dermed til at arbejde intensivt med at reducere deres omkostninger. Det kan være igennem avancerede økonomiske modeller, via modeller hvor omkostninger allokeres eller via mere simple løsninger med fokus på virksomhedens økonomisystem. Langt de fleste kunder hos Inspari har faktisk sidstnævnte. En løsning der giver et langt større udbytte af det nuværende økonomisystem og sikrer, at data gøres til viden, som virksomhedens medarbejdere efterfølgende gør til værdi.

 

blog

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support