træffe bedre beslutninger

Man kan sagtens træffe en dårlig beslutning ud fra en god mavefornemmelse //

Hør mere?

 

Jens-Jacob Thuun Aarup

Direktør og partner

M: +45 20 26 86 60

@: jja@inspari.dk

 

 

Mavefornemmelser kan være gode, men det er både mere sikkert og frugtbart at træffe gode beslutninger ud fra indsigt og valid data. På den måde undgår man tilbageløb og forkerte processer. Herunder kan du blive meget klogere på de løsninger, som både giver dig et optimalt beslutningsgrundlag og en god mavefornemmelse.

 

Virksomheder er dybt afhængige af dygtige medarbejdere, der hver dag kan træffe de rigtige beslutninger hurtigt. Her ligger en del af virksomhedens konkurrenceevne gemt. Business Intelligence handler i høj grad om at stille den rigtige viden til rådighed for medarbejderne, så de kan skabe værdi for virksomheden eller organisationen.

 

 

skab større

indsigt

 

Har dine medarbejdere den fornødne indsigt i virksomheden, der gør, at alle jeres beslutninger træffes ud fra fakta? Ved I f.eks. hvilke af jeres kunder, der er mest profitable? Eller hvilke af jeres underleverandører der leverer forholdsvist flest fejlleverancer? Med Business Intelligence kan I få den fornødne indsigt i virksomheden, så I kan opdage muligheder og trusler. Beslutninger træffes først hurtigt, når den fornødne viden er til rådighed for de, der bør træffe dem. Business Intelligence giver mulighed for at dele information og sikrer, at viden når bredt ud i organisationen. Herved får den viden, der skabes i økonomiafdelingen, også mulighed for at give værdi i f.eks. produktionsafdelingen.

 

 

bedre

beslutningsgrundlag

 

En lang række af vore kunder bruger netop Business Intelligence i dag til at sikre et rigtigt beslutningsgrundlag. Det kan f.eks. være igennem økonomiske modeller, der allokerer omkostninger på de korrekte forretningsobjekter, således at virksomhederne på denne måde kan få et retvisende billede af indtjeningen. Det styrker beslutningsgrundlaget, når der skal forhandles, når der skal købes ind, når der skal vurderes hvor i virksomheden, der skal optimeres, og når ledelsen skal iværksætte strategiske tiltag.

 

 

 

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support