om inspari

Vores passion er at flytte vores kunder fra data til viden - og fra viden til værdi //

 

hvis du ikke

kender os i forvejen…

...skal du glæde dig til at komme til det. 


Hos Inspari giver vi kunderne beslutningskraft gennem intelligent og aktiv brug af data. Omdrejningspunktet for vores samarbejde er kundernes vækst - og vejen hertil går gennem branchens bedste løsninger inden for data-driven decision management og Business Intelligence.

 

Vores position, resultater og ambitioner på kundernes vegne lader sig kun gøre takket været vores erfarne og lynende skarpe kolleger, der hører til blandt de allerbedste. Og ikke mindst takket været modet og viljen hos vores progressive kunder, der bruger data til at kortlægge fortiden, diagnosticere nutiden og forudsige fremtiden - og hvis fortsatte succes vi er stolte over at være en del af.

 

 

det endelige opgør

med mavefornemmelser

 

Performance Management. Business Intelligence. Data. Glem bare de fine ord for et øjeblik, og stil i stedet jer selv et enkelt spørgsmål:

Gør data jer i stand til at træffe den rigtige beslutning i enhver forretningskritisk sammenhæng?

 

Med Inspari som samarbejdspartner vil svaret altid være "ja".

Gennem årene har vi udviklet veletablerede arbejdsprocesser og best practice viden inden for business intelligence-løsninger. Vi har samtidig bevaret en værdifuld agilitet, der gør, at vi arbejder hurtigt, effektivt og dedikeret - og altid med ja-hatten som en naturlig del af arbejdstøjet.  

 

Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at gå fra data til viden - og fra viden til værdi gennem data-driven decision management. Og vi er stolte over, at vores kunder kollektivt har kunnet sige endegyldigt farvel til mavefornemmelser og i stedet basere deres beslutninger på ægte viden og indsigt.  

 

 

danmarks sundeste

virksomhed 2014

 

Sundhed har altid været en af vores grundlæggende værdier. I foråret 2014 har vi sammen med 166 virksomheder været med i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Virksomhed 2014, og i finalen var vi blandt de 5 finalister. Vi elsker at vinde, men Pharmakon løb med sejren - et stort tillykke med sejren.

 

Vores sundhedstiltag gør stor gavn i hele organisationen og kan blandt andet måles tydeligt i vores sygefravær, som ligger på et meget lavt niveau. Vi er glade for, at vi i vores sunde kultur inspirerer hinanden til mere motion, en sundere livsstil og flere grin i løbet af dagen. Vi er stolte over, at alle vores sundhedstiltag samt vores fælles ambition om at være Danmarks Sundeste Virksomhed skinner igennem i hele organisationen - både i og uden for konkurrencetid.

 

 

inspari kører for

team rynkeby

 

I sommeren 2014 deltog administrerende direktør i Inspari, Thomas Black-Petersen, i Team Rynkebys tur til Paris. Efter at have ædt sig igennem 1250 km i meget blandet vejr kom Thomas sikkert i mål - og vi er svært stolte af Thomas' præstation gennemført i ægte Inspari-ånd. Desuden lykkedes det Thomas at indsamle 14.600 kr. i sin private indsamling til Børnecancer-fonden. Tak til alle, der støttede!

 

 

dansk

flygtningehjælp

 

I Inspari støtter vi Dansk Flygtningehjælp og deres store indsats for at hjælpe flygtninge i verdens brændpunkter.

   

 

qlik partner

of the year

 

Inspari blev kåret til Qlik Partner of the Year, Denmark i både 2011 og 2014.  

 

 

tableau partner

excellence award

 

I 2013 blev Inspari hædret med Tableau Partner Excellence Award.

 

 

gazelle


Børsen kårede Inspari som Gazellevirksomhed i 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014.

 

 

microsoft

certified partner


Inspari er en af de få Microsoft Gold Certified Partnere i Danmark, der har kompetencen Data Management Solutions og specialisering i Business Intelligence Solutions.

 

 

årets unge

erhvervsleder 2012

 

Jens-Jacob Aarup blev den 21. november kåret som årets unge erhvervsleder i Danmark, i den forbindelse kiggede TV2 østjylland et smut forbi kontoret i Lystrup. Se indslaget herunder.

 

 

 

 

navnet

inspari


Ari er det japanske ord for myre, så Inspari skal forstås som: Inspireret af myren. "Gak til myren og bliv vis", sagde man i gamle dage og ikke uden grund: Et myre-samfund er imponerende effektivt og meget tilpasningsdygtigt i forhold til ændringer i omverdenen. Derfor er det også én af de ældste dyrearter, vi kender.


 

Vi betragter vores medarbejdere som værende lige så effektive, tilpasningsdygtige og langlivede som myren. Sammenholdt med vores ydelser og erfaring har vi hermed skabt et velfunderet grundlag for at berige vores kunder med de samme egenskaber og dermed sikre deres effektivitet og succes i årene, der kommer.


Hvorfor en japansk myre? 
Japanerne er kendt for deres evner til at optimere og effektivisere organisationer og arbejdsgange,
 (tag blot begrebet LEAN, der jo stammer fra 70'ernes Toyota-fabrikker), og derfor er vores myre naturligvis japansk.

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support