bliv ringet op

hør mere om hvad Inspari kan tilbyde din virksomhed:

Tak for din forespørgelse. Du vil snarest blive reinget op.

 

om inspari

Inspari er Danmarks mest fokuserede konsulent- og softwarehus med specialistviden omkring Performance Management og Microsoft baserede Business Intelligence løsninger.

Vi sætter en ære i
 at passe godt på vores medarbejdere, og derfor kan vi med stolthed sige, at vi i dag består af en erfaren, værdiskabende og engageret medarbejderstab //

 

hvis du ikke

kender os i forvejen…

 

...skal du glæde dig til at komme til det. 

Hos Inspari finder du landets mest fokuserede Business Intelligence-specialister og en konsulentvirksomhed i stor vækst. Vi er flere end 60 dedikerede kollegaer med kontorer i både Hørsholm og Aarhus. Vores kultur er professionel og uhøjtidelig, og vi er fuldt ud bevidste om, at vores succes udspringer fra vores skarpe konsulenter, vores innovative tilgang og vores evne til at sætte kundens behov i centrum. Derfor kan vi tilbyde landets mest konkurrencedygtige BI-løsninger, som skaber ægte viden og værdi.

  

Sammenholdt med vores klart definerede arbejdsmetoder og forretningsgange mener vi at have skabt det rette grundlag for at give vores kunder succes. Og det har indtil videre vist sig rigtigt. Vi gør hverdagen lettere for både IT-afdelingen, økonomiafdelingen og de mennesker, der har behov for bedre information omkring deres forretningsområde.

 

 

navnet

inspari


Ari er det japanske ord for myre, så Inspari skal forstås som: Inspireret af myren. "Gak til myren og bliv vis", sagde man i gamle dage og ikke uden grund: Et myre-samfund er imponerende effektivt og meget tilpasningsdygtigt i forhold til ændringer i omverdenen. Derfor er det også én af de ældste dyrearter, vi kender.


 

Vi betragter vores medarbejdere som værende lige så effektive, tilpasningsdygtige og langlivede som myren. Sammenholdt med vores ydelser og erfaring har vi hermed skabt et velfunderet grundlag for at berige vores kunder med de samme egenskaber og dermed sikre deres effektivitet og succes i årene, der kommer.


Hvorfor en japansk myre? 
Japanerne er kendt for deres evner til at optimere og effektivisere organisationer og arbejdsgange,
 (tag blot begrebet LEAN, der jo stammer fra 70'ernes Toyota-fabrikker), og derfor er vores myre naturligvis japansk.

 

 

qlik partner

of the year

 

Inspari blev kåret til Qlik Partner of the Year, Denmark i både 2011 og 2014.  

 

 

tableau partner

excellence award

 

I 2013 blev Inspari hædret med Tableau Partner Excellence Award.

 

 

gazelle


Børsen kårede Inspari som Gazellevirksomhed i 2010, 2011, 2012 og 2013.

 

 

microsoft

certified partner


Inspari er en af de få Microsoft Gold Certified Partnere i Danmark, der har kompetencen Data Management Solutions og specialisering i Business Intelligence Solutions.

 

 

årets business intelligence

partner 2007/2008


Microsoft kårede os som årets Business Intelligence Partner 2007/2008.

 

 

årets unge

erhvervsleder 2012

 

Jens-Jacob Aarup blev den 21. november kåret som årets unge erhvervsleder i Danmark, i den forbindelse kiggede TV2 østjylland et smut forbi kontoret i Lystrup. Se indslaget herunder.

 

 

hvad er dit BI niveau?

Tak for din stemme... Udfyld formularen for at se svar.

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support