bliv ringet op

hør mere om hvad Inspari kan tilbyde din virksomhed:

Tak for din forespørgelse. Du vil snarest blive reinget op.

 

bi konsulenthørsholm

brænder du ligesom os for at omsætte data til forretningsværdi?

interesseret?

 

Martin Høgsted

Business Intelligence Konsulent og partner

M: +45 41 24 56 54

@: mah@inspari.dk

 

 

Inspari søger to nye Business Intelligence konsulenter med en vindende kombination af talent og erfaring til vores afdeling i Hørsholm.

Siden 2006 har vi oplevet eksplosiv vækst, og vi kan i dag bryste os af en stærk kundeportefølje med nogle af landets mest spændende og visionære virksomheder. 

Vores succes er båret af landets dygtigste medarbejdere, og nu leder vi efter to nye dygtige kolleger til at videreføre vores store ambitioner


 

et job med

ægte indhold


Du får det store ansvar at drive og implementere BI-løsninger hos vores kunder med udgangspunkt i Insparis metode. Du bliver en del af et stærkt team, og jobbet giver dig mulighed for at være med i alle projektfaser - fra analyse, design, udvikling og test til udrulning. Vi tager altid udgangspunkt i det forretningsmæssige perspektiv, hvorefter vi skaber en teknologisk platform baseret på en Microsoft-backend. 

 

 

kan du genkende dig selv

i nedenstående linjer?


Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle kvaliteter. Du er lyttende og udadvendt, og derfor falder det dig nemt at forstå komplekse forretningssammenhænge og oversætte disse til den rette informationsarkitektur. 

Måske står der allerede i dag konsulent på dit visitkort, og du har mindst et par års erfaring med SQL Server, indgående viden om Microsoft Business Intelligence-platformen og en solid forståelse for datawarehouseopbygning - gerne med udgangspunkt i Kimballs principper. 

 

 

din teori

i praksis


Hos Inspari kan du for alvor sætte din teoretiske kunnen i spil.
Vi sætter stor pris på, at du har:

  • brugbar erfaring med Microsoft SQL Server
  • erfaring med Microsoft SharePoint
  • erfaring med Micosoft Integration Services, Reporting Services og Analysis Services
  • kendskab til Microsoft Excel, QlikView, Tableau, TARGIT eller andre BI-frontend værktøjer
  • stærk indsigt i ERP-systemer (Microsoft NAV, AX, Movex eller lignende)
  • gode SQL egenskaber
  • kendskab til MDX og DAX
  • kørekort
  • egen bil

 

 

hvis du ikke

kender os i forvejen…


… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.  

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.  

 

 

hvis vi selv

skal sige det


"Hver dag oplever jeg et fantastisk drive og engagement, hvor alle bidrager til Insparis store succes, og jeg oplever i den grad at være del af en vinderkultur. I arbejdet udvikler jeg mig hver dag, og samtidig er jeg med til at udvikle Inspari på strategisk niveau, hvilket er enormt spændende. Ledelsen er yderst kompetent og rigtig god til både faglig og personlig sparring, og derfor mener jeg det, når jeg siger, at vi er Danmarks dygtigste til BI."

Martin Kolding Pedersen, Business Intelligence konsulent

 


kribler det

allerede i dig?


Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.


E-mail:
info@inspari.dk

For yderligere information vedr. jobbet i Hørsholm, kontakt Espen Uhre Arnholtz på telefon: 40 80 82 40Gennem passionerede medarbejdere og veldokumenterede løsninger skaber Inspari A/S viden og vækst for landets mest spændende virksomheder. Med Performance Management og Business Intelligence optimerer vi forretninger og mennesker, og vi sætter hele vores faglighed og personlige engagement i spil for at hjælpe vores kunder fra data til viden - og fra viden til værdi. 

Inspari er kåret som årets Microsoft Business Intelligence Partner 07/08, årets TARGIT-partner 2009, QlikTech Partner of the Year 2011 og som Gazelle-virksomhed i 2010, 2011 og 2012. Vi er blandt ganske få Microsoft Gold Certified-partnere i Danmark med kompetencen Business Intelligence.


hvem er inspari

Her kan du se en film om hvordan det er at arbejde i Inspari //

 
Se videoen

Om Inspari

 

Se i fuld længde

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support