bliv ringet op

hør mere om hvad Inspari kan tilbyde din virksomhed:

Tak for din forespørgelse. Du vil snarest blive reinget op.

 

det sigermedarbejderne

...Faktisk betragter jeg ofte mere mit arbejde som en hobby. Hver dag oplever jeg et fantastisk drive og engagement, hvor alle bidrager til Insparis store succes, og alle er enormt dygtige. Jeg oplever i den grad at være del af en vinderkultur...

Vil du høre mere om mit job?

 

Frederik Kristensen

Forretningskonsulent og Teamleder

M: +45 53 76 70 29

@: fk@inspari.dk

 

 

martin eriksen

forretningskonsulent

 

Inspari giver mig et sted, hvor jeg til fulde får rammerne til at indfri mine ambitioner karrieremæssigt. Hver dag bringer altid nye og mere komplicerede udfordringer, og kollegaerne står klar til at give kompetent sparring til at løse disse.

Inspari sætter stort fokus på sammenhold gennem mange fælles sociale arrangementer, derfor fremstår vi altid som et samlet hold overfor vores kunder. 

Stemningen er altid i top med skæv humor og plads til snak om livet udenfor Inspari.

 

 

 

martin v. lüttge

business intelligence konsulent

 

De tre vigtigste elementer ved en langsigtet stilling er for mig først og fremmest, at atmosfæren og kulturen på min arbejdsplads er hyggelig og afslappet. 

Jeg tilbringer 30-40% af min hverdag med mine kolleger, så der skal være plads til personligheden og varmen i jobbet. Derudover er det vigtigt for mig, at arbejdsopgaverne er udfordrende og afvekslende, og at jeg får lov til selv at have indflydelse på, hvad jeg beskæftiger mig med. 

Som det sidste er det også vigtigt, at jeg føler min indsats værdsat og påskønnet. Inspari opfylder alle disse tre med højeste agtelse. 

Det er årsagen til, at jeg smiler hver dag i bilen, på vej til arbejde, fordi jeg glæder mig til at starte dagen endnu engang, enten på kontoret med de fantastiske kolleger, eller hos en spændende kunde med nye udfordringer. 

Det er derfor Inspari, i mine øjne, er så tæt på den optimale arbejdsplads som man kan komme.

 

 

hvem er inspari

Her kan du se en film om hvordan det er at arbejde i Inspari //

 
Se videoen

Om Inspari

 

Se i fuld længde

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support