bliv ringet op

hør mere om hvad Inspari kan tilbyde din virksomhed:

Tak for din forespørgelse. Du vil snarest blive reinget op.

 

qlikView bi konsulentHørsholm

Vil du være blandt landets bedste QlikView konsulenter?

Interesseret?

 

Kim Singha Bryndum

Teamleder & Business Intelligence Konsulent

M: +45 53 78 70 29

@: ksb@inspari.dk

 

 

Inspari søger en erfaren QlikView Business Intelligence-konsulent med tiltrædelse snarest muligt i vores Hørsholm-afdeling. 

Siden 2006 har Inspari oplevet eksplosiv vækst, og vi kan i dag bryste os af en stærk kundeportefølje med nogle af landets mest spændende og visionære kunder. 

Vores succes er båret af landets dygtigste medarbejdere, og nu leder vi efter nye dygtige kolleger til at videreføre vores store ambitioner. 

 

 

Et job med

ægte indhold

 

 


Dine evner kommer bredt i spil, da du er med i hele processen - fra analyse, design og udvikling til test og udrulning. Du bliver budt velkommen om bord af et stærkt team af kompetente kolleger, hvoraf flere arbejder intensivt med QlikView. Foruden deres opbakning får du kvalitetshjælp til en sikker og struktureret løsning af opgaverne i Insparis metode.

 

 

Kan du genkende dig selv

i nedenstående linjer?

 

 


Højst sandsynligt står der allerede QlikView-konsulent på dit visitkort i dag, eller måske arbejder du som QlikView-udvikler. Du har mindst et års erfaring med QlikView og gerne kendskab til Microsoft Business Intelligence platformen. At du er udadvendt og en suveræn relationsskaber er en selvfølge. Du er en vaskeægte teamplayer men evner også at føre opgaverne i mål alene, og du har en indgående viden omkring QlikView-design og udvikling, dataudtræk, præsentation af data samt en stærk forretningsforståelse. 

 

Din teori

i praksis

 

 


Hos Inspari kan du for alvor sætte din teoretiske kunnen i spil. 
Vi sætter stor pris på, at du har:
•    brugbar erfaring med QlikView
•    solid database-forståelse og erfaring med databaseudtræk
•    stærk indsigt i ERP-systemer (Microsoft Dynamics NAV, AX, Movex)
•    kendskab til SQL syntax og erfaring med Excel
•    relevant økonomi- eller it-uddannelse
•    stor forretningsmæssig forståelse
•    kørekort
•    egen bil

 

 

Hvis du ikke kender os

i forvejen...

 

 


... skal du glæde dig til at komme til det.

Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.  

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig fast løn og relevante kurser og seminarer, herunder deltagelse i QlikViews og Microsofts certificeringsprogram inden for Business Intelligence. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

 

 

Hvis vi selv

skal sige det

 

 


"Hver dag oplever jeg et fantastisk drive og engagement, hvor alle bidrager til Insparis store succes, og jeg oplever i den grad at være del af en vinderkultur. I arbejdet udvikler jeg mig hver dag, og samtidig er jeg med til at udvikle Inspari på strategisk niveau, hvilket er enormt spændende. Ledelsen er yderst kompetent og rigtig god til både faglig og personlig sparring, og derfor mener jeg det, når jeg siger, at vi er Danmarks dygtigste til BI."

Martin Kolding Pedersen, Business Intelligence konsulent

 


Kribler det

allerede i dig?

 

 


Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

 

E-mail: 
info@inspari.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager, Kim Bryndum på telefon 53 78 70 29.


Gennem passionerede medarbejdere og veldokumenterede løsninger skaber Inspari A/S viden og vækst for landets mest spændende virksomheder. Med Performance Management og Business Intelligence optimerer vi forretninger og mennesker, og vi sætter hele vores faglighed og personlige engagement i spil for at hjælpe vores kunder fra data til viden- og fra viden til værdi. 
 
Inspari er kåret som årets Microsoft Business Intelligence Partner 07/08, årets TARGIT-partner 2009, QlikTech Partner of the Year 2011 og som Gazelle-virksomhed i 2010, 2011, 2012 og 2013. Vi er blandt ganske få Microsoft Gold Certified-partnere i Danmark med kompetencen Business Intelligence.

 

hvem er inspari

Her kan du se en film om hvordan det er at arbejde i Inspari //

 
Se videoen

Om Inspari

 

Se i fuld længde

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support