business intelligenceydelser

Fokuseret leverandør af BI konsulentydelser og software //

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

Thomas Black-Petersen

Adm. Direktør og partner

M: +45 41 24 56 56

@: tbp@inspari.dk

 

 

branche

kendskab


Inspari er en af markedets mest fokuserede leverandører af Business Intelligence software og konsulentydelser. Hos Inspari laver vi kun Business Intelligence, og det er dermed vores kernekompetence. Vores forretning er bygget op omkring at levere værdifulde Business Intelligence projekter og løsninger til vores kunder.


Hos Inspari finder du en lang række specialister med erfaring på en række forskellige områder inden for Business Intelligence. Det sikrer den højest mulige kvalitet og videndeling udført af specialister.

 

Der er forretning i Business Intelligence, og det kræver forretningsforståelse at kunne levere Business Intelligence projekter, der giver høj forretningsværdi. Derfor har vi en forretningsmæssig tilgang til alle projekter og finder ind til, hvordan projekterne bidrager bedst muligt i jeres virksomhed. Vores forretningskonsulenter arbejder sammen med jer omkring denne proces, men den forretningsmæssige forståelse er også hos vores udviklere.

 

Læs mere

 

 

best

practice


Hos Inspari har vi gennemført en lang række succesfyldte projekter og samlet vores viden med branchens Best Practice i en Inspari Best Practice projektmetode. Det betyder, at vi har en kasse med værdifulde værktøjer, der sikrer ensartede løsninger af høj kvalitet.

 

Vores projektmetode er specielt udviklet til Business Intelligence projekter og er dermed konkret og fokuseret. Vores projektmetode sikrer, at opgaverne gennemføres i den rigtige rækkefølge og kommer omkring alle relevante aspekter. Inspari Best Practice projektmetode er en sikkerhed for vores kunder for den bedst mulige gennemførsel af Business Intelligence projekter.


Værdien af en Business Intelligence løsning kommer ved den rigtige implementering. Inspari sikrer ikke blot et optimalt projektforløb men tager også ansvar for implementering og organisatorisk forankring. Vores Best Practice metode indeholder derfor også en udrulningsmetode med processer og værktøjer, der sikrer vores kunder den optimale udnyttelse af deres BI projekt.

 


bedst på

Microsoft platformen


Inspari laver udelukkende Business Intelligence på en Microsoft platform. Det gør vi for at sikre den bedste udnyttelse af jeres eksisterende Microsoft investering. Vi har specialister, der er blandt markedets bedste indenfor Microsoft Business Intelligence. Vi anvendes ofte til review, sparring eller specialistopgaver hos kunder med eksisterende løsninger. Inspari er også tidligere præmieret af Microsoft som "Årets Microsoft Business Intelligence partner". Som kunde hos Inspari er du dermed sikret et højt kompetenceniveau, som du ikke finder andre steder.

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

blog

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support