multinationalevirksomheder

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i jeres konkrete virksomhed og situation //

Ring og hør mere

 

Thomas Black-Petersen

Adm. Direktør og partner

M: +45 41 24 56 56

@: tbp@inspari.dk

 

 

  

succesfulde

bi løsninger

 

Inspari har leveret succesfulde Business Intelligence løsninger til en række multinationale virksomheder. 

 

Flere og flere danske virksomheder er en del af en multinational virksomhed eller har andre selskaber i udlandet. Dette stiller særlige krav til rapportering specielt omkring konsolidering af salg-, lager- og finansdata. Kendetegnet ved denne type løsninger er, at der er behov for at kunne se på tværs af virksomhedens juridiske enheder, men samtidig skal data kunne konsolideres korrekt.

 

Via denne type løsninger kan man f.eks. se det reelle dækningsbidrag på en vare der er produceret i ét selskab og solgt i et andet. Kendetegnet for løsningerne er desuden at de har et forretningsmæssig udgangspunkt, og dermed giver forretningsmæssig værdi fra starten.

 

vi bruger

partner power

 

Når vi løser opgaver for multinationale virksomheder, gør vi det igennem Partner Power. Partner Power er specialister i Microsoft Dynamics implementeringer til internationale virksomheder. Med tilstedeværelse i mere end 50 lande, foretager Partner Power Microsoft Dynamics implementeringer for en række af verdens mest spændende virksomheder.

 

Partner Power sikrer både global og lokal tilstedeværelse i projekter og den daglige drift. Med en samlet organisation og en ensartet metode, sikrer Partner Power høj kvalitet i globale leverancer. Med Partner Power kan vi sikre kunden én samlet leverance, lige meget hvordan virksomheden er fordelt ud over kloden.

 

Læs mere om Partner Power

 

datahelt_content_banner

 

 

 

nyhedsbrev

Har du fingeren på pulsen?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende

opdateret om aktiv og intelligent brug af data.

Klik på nedenstående link for at tilmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support