design og arkitektur

Få den rigtige løsning

fra start og vær sikker på

at den kan skaleres i fremtiden //

 

 

Hør mere?

 

Thomas Black-Petersen

Adm. Direktør og partner

M: +45 41 24 56 56

@: tbp@inspari.dk

 

 

best practice

business intelligence

 

Nøglen til om brugerne kan finde ud af datamodellen, om de kan lave de ønskede analyser, og om hastigheden er som forventet, ligger i design og arkitektur af løsningen. Hos Inspari laver vi Best Practice Business Intelligence, og derfor er vores projektmetode og tilhørende værktøjer med til at sikre os det rigtige design.

 

Mange af vores konsulenter har mange års erfaring med BI udvikling og gør derfor stor brug af deres erfaringer, når nye løsninger skal designes. De ting vi har set mange andre brugere være glade for, er vi naturligvis ivrige efter at lade andre drage nytte af.

 

Hos Inspari har vi desuden rådgivet en række virksomheder omkring deres tekniske BI arkitektur. Det gælder både mindre virksomheder, der ønsker at udnytte eksisterende løsninger samt større virksomheder, der har tekniske miljøer, som inkluderer flere servere.

 

Der er en række forhold at tage højde for, og Inspari har nogle af markedets dygtigste og mest erfarne konsulenter til at hjælpe med arkitekturen.

 

På grund af vores erfaring og vores Best Practice tilgang foretager vi ofte review af eksisterende løsninger hos virksomheder, der ikke er kunde hos os i forvejen. Med et review går vi i dybden med blandt andet design og arkitektur, da vores erfaring viser, at det ofte er der, problemerne stammer fra.

 

Alle vores reviews udmunder i et fysisk dokument med en række prioriterede anbefalinger. Resultatet af disse anbefalinger har givet imponerende forbedringer hos virksomhederne og har ført til nye positive relationer.

umbraco.library:GetMedia($segNode/downloadPrioImg, 0)/alttekst
 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support