forretningsanalyse

Et Business Intelligence-projekt bliver kun en succes,  hvis der fra start er defineret et klart formål med projektet//

Ring og hør mere

 

Thomas Black-Petersen

Adm. Direktør og partner

M: +45 41 24 56 56

@: tbp@inspari.dk

 

 

it- projekter

skal levere værdi

 

Alt for mange it-projekter er forblevet it-projekter uden succes, fordi de ikke har formået at levere værdi til forretningen.

Et Business Intelligence projekt er en unik mulighed for at levere denne værdi, da projektet vil synliggøre forretningens nøgletal i dybden ved hjælp af forretningsanalyse.

 

Men et Business Intelligence-projekt bliver kun en succes, hvis der fra start er defineret et klart formål med projektet.

 

 

hvad er det, vi vil opnå?

hvad vil vi forbedre

eller undgå?

 

Inspari sætter en ære i at udfordre vores kunder med relevante spørgsmål, der skal være med til at sikre det rigtige udgangspunkt for et projekt. Det betyder blandt andet, at vi ikke går i gang med projekter, hvor vi ikke sammen med kunden kan opbygge en fornuftig business case.

 

Vi sammensætter business casen med konkrete løsningsforslag og begrebsmodeller i en forretningsanalyse. Denne forretningsanalyse danner grundlaget for vores projekter og fungerer desuden som fyrtårn i projektet.

 

 

succes

 

Med det rette afsæt sikrer vi forretningsværdien til virksomheden, og vi kan hurtigt gøre projektet til en succes. Dette har medført, at vores projekter har en succesrate, der er langt over branchegennemsnittet.

 

succes_content_banner

 

inspari a/s

Skæringvej 88

8520 Lystrup

 

Agiltevej 21

2970 Hørsholm

 

T: 70 24 56 55

@: info@inspari.dk

 
Support