selv små applikationer
kan gøre en stor forskel

Mange virksomheder oplever, at standardsystemet mangler en applikation til at håndtere og automatisere større forretningsprocesser. Hvis applikationen allerede findes på markedet, er den ofte lavet til at møde det brede publikum eller ganske enkelt for licenstung. Det kan også være, at standardsystemet ikke kan tale sammen med den nye datakilde, og netop denne feature ville lette hverdagen for mange medarbejdere på én gang. Her kommer applikationsudvikling ind i billedet - fordi selv små applikationer kan gøre en stor forskel i en organisation.

spræng data-siloer
med applikationsudvikling

Vores applikationsudviklere kan meget mere end at kode. De kan sprænge datasiloer, fordi de bygger bro mellem systemer og forstår applikationens forretningspotentiale i jeres organisation. Samtidig gør de det med størst muligt fokus på brugervenlighed og funktioner, der passer til jer. Tænk derfor applikationsudvikling, hvis I har arbejdsprocesser, som I gerne vil gøre smartere. 

 

  • Automatiser fejlbehæftede, langsommelige arbejdsprocesser
  • Integrer data mellem forskellige systemer
  • Udbyg eksisterende systemer

"Vi laver stadig de unikke virksomhedsanalyser, vi er kendte for - bare på en smartere måde."


Peter Borreby, udviklingsdirektør, Patriotisk Selskab.

Patriotisk Selskab rådgiver professionelle landbrugsvirksomheder og udarbejder virksomhedsanalyser.

den sunde business case
er en historie for sig

Specialudviklede applikationer kan smage dyrt, men business casen er sund. Virksomheder vil have software med stærk forretningsværdi, og dét giver applikationsudvikling foruden fordele som:

  • ingen licensomkostninger
  • længere levetid på standardsystemer
  • kort udviklings- og implementeringstid
  • stærk forankring i organisationen

Hvis I er i tvivl om business casen, så tag en snak med vores udviklingsteam. Sammen kortlægger vi jeres behov og ser på, hvordan vi kan skabe netop den applikation, som opfylder jeres behov.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere