hvad er
power pivot?


Power Pivot giver nemlig mulighed for at bygge datamodeller direkte i Excel, hvilket betyder, at Excel-filer kan kobles direkte på din datakilde og derfor kræver minimal vedligeholdelse. Enhver med adgang til Excel filen kan herefter bygge pivottabeller ovenpå datamodellen og få indsigter der potentielt er få minutter gammelt – dette helt uden at røre den bagved liggende data.

Her kan du læse mere om styrkerne i Power Pivot og ikke mindst om Power BI, der har alle styrkerne i Power Pivot – og mere til!

 

idé


”PowerPivot is the best new feature to happen to Excel in twenty years.”. Sagde Bill Jelen, der også er kendt som Mr. Excel, da Power Pivot i 2010 så dagens lys.

bliv klogere på 
power pivot


En af Power Pivots styrker er at det kører på det uset stærke formelsprog DAX. DAX minder på mange måder om de formler vi bruger i Excel – bare meget stærkere. DAX gør op med begrebet om celle og relaterer sig i stedet til tabeller og hele kolonner. Det forstår sammenhænge mellem tabeller og kan trække eksterne data, fx dags dato. Dette gør igen at både DAX og Power Pivot kræver minimal vedligeholdelse og gør det til et ideelt rapporteringsværktøj. 

power BI er stærkere
end power pivot

• Byg flotte letforståelige og vedligeholdelsesfrie dashboards og rapporter – hurtigt og effektivt.
• Kom i dybden med data og skab indsigter for dig selv og dine kollegaer.
• Samarbejd og del data i en intuitiv og lækker BI portal hvor self-service og brugervenlighed er i centrum. 

På et Power BI kursus hos Inspari, får du indgående kendskab til Power BI og alle dets muligheder. Over to kurser gennemgår vi rejsen fra rå data til dashboards med flotte visualiseringer og stærke DAX beregninger. Du får kendskab til best practice Power BI - herunder datavask, rapportbygning, datavisualisering og metoder til at udregne de KPI’er der er relevante i din forretning.

hent gratis guide og tjekliste
til ai og machine learning-projekter

Du vil gerne i gang med AI og machine learning, men hvor skal du starte? I denne guide får du 5 enkle trin til at gå fra planlægning af projekter til udrulning på tværs af organisation. 

  • Inspiration fra andre, som er godt i gang med de nye teknologier
  • Viden om, hvordan du gearer din organisation til nye tider
  • Den værdifulde tjekliste til at identificere problemer, der er værd at løse

business intelligence

det rigtige datagrundlag er essentielt.

læs mere om bi - business intelligence

big data

gør big data til brugbar viden.

 

kom i gang med big data

microsoft sql

få større indsigt og hurtigere resultater.

 start med microsoft sql

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere