BI gør data til viden
og viden til værdi

BI handler om at gøre data i en virksomhed til brugbar viden og efterfølgende konvertere denne viden til værdi. BI er at gøre brug af de mange data,  der skabes i organisationer, således der kan træffes bedre beslutninger hurtigere og med færre ressourcer. 

Overvejer du også, hvor BI kan styrke din forretning? Så anbefaler vi, at du læser vores magasin Data-driven '16, som du finder længere nede.

hvor stiller du skarpt med 
business intelligence?

 

Hos os er business intelligence koncentreret omkring fire centrale udbytter, som vores kunder når med business intelligence. Sammen laver vi en analyse af din forretning og stiller skarpt på dine fokusområder, så din BI-løsning kommer til at understøtte præcis dine mål.

 1. Øge virksomhedens performance
 2. Træffe bedre beslutninger med færre ressourcer
 3. Styre virksomhedens vækst
 4. Reducere omkostningerne

Genkender du et eller flere af disse punkter, så er du godt på vej til at styrke din forretning. Book allerede et møde med os nu, så sikrer vi, at du kommer helt rigtigt i gang.

datadoven eller datadrevet?
hent vores magasin 
data-driven '16

Hent magasinet og læs fx: 

 • Hvem er bedst til data i Skandinavien? 
 • Er datapulsen faldende eller stigende?
 • Hvordan mobilen og budgettet driver BI ud til brugerne
 • Sådan bliver Marketing og HR datadrevne

fra data til viden

Det er nødvendigt at tage udgangspunkt i virksomhedens forretning og situation, og derefter skabe den datamodel, der passer til.

For at vi kan gøre data til viden og dele det med medarbejdere i virksomheden, må vi nemlig lægge et forretningsmæssigt perspektiv ned over data. Data fra forretningskritiske systemer samles og sættes oftest i en forretningsmæssig kontekst gennem et såkaldt data warehouse . Det er her data går fra at være mystiske tabeller i avancerede systemer til at være forretningsobjekter, som brugerne i forretningen kan genkende.

 

fra viden til værdi

Når business intelligence software understøtter beslutningsprocesserne i virksomheden, bliver data ikke blot til viden, den bliver til viden, som giver værdi.

Dette sker, når menneskerne i organisationen kommer til at arbejde med viden gennem værktøjer, der er visuelle og lette at arbejde med. Den slags værktøjer kalder vi for front-end værktøjer. De er en central del af en BI løsning sammen med metoder, processer, arkitektur og platformen. 

Læs mere om, hvordan nogle af  vores kunder i dag anvender business intelligence software til at hjælpe deres forretning.

business intelligence
på tværs af forretningen  

Via vores business intelligence software kan vi løfte din forretnings performance til et højere niveau på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Det betyder, at den samme løsning kan anvendes på mange forskellige måder, alt efter hvor du er i virksomheden.

Lad os sammen tale om, hvordan vi kan hjælpe jer med business intelligence, så I kan udleve ambitionerne om at blive data-drevet.

Book allerede et møde med os nu, så sikrer vi, at du kommer helt rigtigt i gang.

 • Rapportering
 • Dashboards og scorecards
 • Data mining
 • Understøtte budgettering og forecast
 • Konsolidering af forskellige kilder
 • Analyser og data discovery

 

se, hvordan andre
har skabt værdi
med business intelligence