proof of concept
pilotprojekter


For mange virksomheder er et POC-projekt en rigtig god mulighed for at få afprøvet BI i praksis med egne data. Du får en grundig gennemgang af, hvad Business Intelligence kan gøre for din forretning, og kan derefter tage stilling til, hvordan et videre forløb skal tilrettelægges.

tableau dashboard

hvordan kan du
bruge BI?

Et POC-projekt giver f.eks. mulighed for at afprøve, om en Business Intelligence løsning understøtter de forretningsmæssige og informationsmæssige krav. Der udvælges en række relevante krav, rapporter og analyser, der skal danne grundlag for løsningen. Et POC-projekt kræver typisk en begrænset investering, og der skal ikke laves omfattende analyser og specifikationer af en komplet løsning.

Et POC er normalt ikke et fastpris projekt og slutter derfor, når den aftalte ramme af konsulenttimer er nået. Omfanget af timer afhænger primært af antallet af krav og kompleksiteten af disse samt virksomhedens ambitionsniveau omkring Business Intelligence.

hør, hvad vi kan gøre for dig

Overvejer du, hvordan din forretning kan stå stærkere, så book et møde med os.

Vi er eksperter med stor erfaring i at gennemskue de problemstillinger, der kan hindre væksten i din forretning, og vi kan også styrke din forretning.

få succes med
dit BI-projekt i 5 enkle trin

hent guiden nu

business intelligence

det rigtige datagrundlag er essentielt.

læs mere om bi - business intelligence

big data

gør big data til brugbar viden.

 

kom i gang med big data

microsoft sql

få større indsigt og hurtigere resultater.

 start med microsoft sql

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere