microsoft
power BI 365

Intuitive dashboards og visualiseringer til at præsentere dine data på en måde alle forstår.

Find hurtigt og nemt muligheder og risici, og hjælp din virksomhed til forøget vækst. Hver dag. 

 

med microsoft
power BI 365
kan du:

 • Komme i dybden med dine data på helt nye måder

Du kan komme i dybden med dine data gennem drag-and-drop dashboards og særdeles brugervenlige rapporteringsværktøjer, så du også kan vise dine kollegaer, hvor der er muligheder for forbedringer.

 • Analysere og skabe visualiseringer på samme tid og sted

På under fem minutter skaber du personlige dashboards og rapporter med udgangspunkt i relevante data i et sprog og i billeder, som alle kan forstå. Det er slut med endeløse talrækker, og diffuse beslutningsgrundlag, når du kommer i dybden med jeres data.

 • Lade data arbejde for dig

Vil du finde dine allerbedste kunder? Med Power BI 365 kan du nemt finde de potentialer, hvor de bedste muligheder for udvikling af din forretning ligger samt time og tilrettelægge dine indsatser til at nå målet.

 • Stille spørgsmål og få svarene vist på din skærm

Nu kan du undersøge præcis, hvordan din forretning kører, og få svarene præsenteret i visualiseringer, der nemt kan læses af alle i din organisation.

Læs generelt om BI - Business Intelligence

microsoft power BI 365
hjælper dig med at

 1. Finde dine data
  Uanset om din data ligger i Excel eller et andet værktøj, så kan du samle al data et sted, så du sparer tid på at lede og i stedet kan komme i gang med at analysere.
 2. Skabe dine egne historier
  Dyk ned I din data og skabe værdifulde indsigter til gavn for alle dine kollegaer. Du får værktøjer og viden, så indsigterne kan præsenteres i overskuelige og interaktive rapporter.
 3. Styrke beslutningsprocessen
  Med dine dashboards og rappoter skaber du et overblik og hjælper dermed til, at din virksomhed kan træffe de rigtige beslutninger baseret på andet end mavefornemmelser.

Vil du høre mere om dine muligheder, så meld tid til vores introduktion til MS Power BI 365 via linket herunder. Du kan også læse mere generelt om BI - Business Intelligence her

strømlining af
processen
og integration
af data

Med Microsoft Power Pivot kan du strømline processen med integration af data fra flere kilder - herunder virksomhedsdatabaser, regneark, rapporter og datafeeds.

Se video til højre herfor, og få et indblik i, hvordan du kan bruge Microsoft Power BI.

gratis guide:
sådan vælger du det
rigtige front-end-værktøj