få succes med 
mennesker, data
og forretning

 

Se hele filmen

Konsulenter

+130 datadrevne
konsulenter

Kunder

+800 data-ambitiøse
kunder

Projekter

+1200 fuldførte
projekter

kan vi hjælpe dig? 
spørgsmål, kald eller møde

Tak, fordi du er på besøg hos os. Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, håber vi, at du vil kontakte os. Udfyld blot formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

business intelligence
er vejen til
bedre beslutninger

 

Jo stærkere et beslutningsgrundlag du har, jo bedre beslutninger kan du træffe. Derfor hjælper vi mennesker til at opnå det ultimative formål med business intelligence, nemlig at træffe bedre beslutninger. 

BI i din organisation
BI er ikke one size fits all. I nogle virksomheder er business intelligence en del af hverdagen for både medarbejdere og ledelse på tværs af organisationen. I andre virksomheder er BI et værktøj til rapportering og analyse forbeholdt det øverste ledelseslag. I enkelte virksomheder er BI slet ikke en del af beslutningsgrundlaget. Uanset hvilken rolle business intelligence spiller i din organisation, kan vi hjælpe. 

  • Vi hjælper virksomheder godt i gang med business intelligence.
  • Vi gentænker BI-løsninger med behov for et nyt perspektiv.
  • Vi udfordrer de data-dygtigste til at blive endnu bedre.


Hvad kan vi gøre for dig?

læs med på 
bloggen og 
hold dig
opdateret 


 

Embedded Power BI 08. juni 2018

Du opbevarer masser af data, som bare venter på at blive til værdi. Spørgsmålet er, om data er tilgængeligt, eller om det ligger gemt i Excel-ark og it-systemer, som brugerne ikke har adgang til? Med embedded Power BI kan du udstille og dele data både internt og eksternt, og dermed give data til de mennesker, der har behov for det - på en sikker måde. 
 

5 råd til en datadrevet kultur 17. maj 2018

Læg bare data og nye teknologier væk et øjeblik – nu skal det nemlig handle om mennesker. I vores hverdag møder vi masser af ambitiøse mennesker, som arbejder på at skabe en datadrevet kultur, og på Gartners BI-konferencer er det også altid et vigtigt tema. Men hvad er barriererne for at skabe en datadrevet kultur? Og hvad forstår vi egentlig ved en datadrevet kultur? Her får du 5 gode råd til at skabe en kultur drevet af data. 


hvad er
business intelligence?

Data har ingen værdi i sig selv. Business intelligence handler om at gøre data fra forskellige datakilder tilgængeligt for mennesker, som så kan træffe bedre beslutninger på baggrund af fakta – ikke mavefornemmelse. Her får du en rundtur i de helt grundlæggende principper inden for business intelligence.

Formål med business intelligence
Det ultimative formål med business intelligence er at træffe bedre beslutninger; at gøre ting bedre i morgen end i dag gennem indsigt. Hvad enten det handler om at øge performance, styre vækst eller reducere omkostninger, så er business intelligence dit værktøj til at opnå indsigt og styre i den rigtige retning. 

Moderne business intelligence
Med moderne business intelligence kan du trygt lukke rapportfabrikken. Der er ingen grund til at lave pyjamasrapporter i pdf (du ved, uendelige blå og hvide rækker) eller sende tonsvis af Excel rundt i organisationen uden at vide, hvem der egentlig har det senest opdaterede. Der findes nemlig stærke BI-værktøjer, som er både langt mere sikre og ikke mindst brugervenlige, fx Qlik, Tableau og Power BI. Med moderne BI-værktøjer arbejder du i dashboards, som guider dig rundt i data, så du kan lave visualiseringer, der er nemme at afkode, og selv dykke længere ned i data for at finde svar – forudsat, at du har den rette dataforståelse. Prøv de forskellige BI-værktøjer 

sådan skaber du værdi
med data

Business Intelligence giver mulighed for at dele data på tværs af organisationer og sikre, at viden når ud til de rette medarbejdere. Samtidig giver BI også mulighed for at dele data eksternt. Det betyder eksempelvis, at den viden, som økonomiafdelingen skaber, også giver værdi i produktionsafdelingen, eller at marketing og logistik kan få gavn af hinandens viden og resultater. Samtidig kan du dele data med eksterne interessenter, og eksempelvis give dine kunder indsigt i sagsstyring eller salgsresultater. Vigtigst er det, at modtagerne omsætter den nye viden til ægte forretningsværdi ved at træffe bedre beslutninger.

AI og machine learning
Én ting at kende historikken og situationen lige nu, noget andet er at vide, hvorfor situationen er som den er, og hvordan den bliver i morgen. Her kommer AI og machine learning ind i billedet, som et stærkt værktøj til at komme på forkant – både med sin egen situation, men også foran konkurrenter. Du kan blive inspireret lige her. Bliv klar til fremtidens BI – som i øvrigt er landet.

Sådan får du succes med BI
Hvis du har fået lyst til at læse mere om business intelligence, kan vi anbefale dig at hente guiden til succes med BI. Her får du 5 konkrete råd til, hvad du skal gøre, når du vil tage dine data til næste niveau – og træffe endnu bedre beslutninger. Hent Succes med BI.

find svar i data
med BI

Her ser du nogle konkrete eksempler på svar, som du finder gennem business intelligence. 

Du kan selv forsætte med de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

  • Salgsperformance: Når vi vores salgsbudgetter? Og kan vi selv finde svarerne på, hvor vi eventuelt ikke når i mål?
  • Timeperformance: Hvordan ligger vores faktureringsgrad? Og kan vi udnytte vores ressourcer bedre på tværs af kompetencer? Og hvordan går det med den gennemsnitlige timepris for den enkelte og på divisionsniveau?
  • Finansiel performance: Hvor effektive er vi i økonomiafdelingen? Hvordan ser udviklingen ud i vores finansielle nøgletal? Hvordan skal vi arbejde med en bedre indtjening?
  • Sagsperformance: Hvad er vores gennemsnitlige behandlingstid, og hvordan kan vi forbedre den? Hvordan sikrer vi kvaliteten samtidig med, at vi bliver mere effektive?
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere