business intelligence
til advokater

Det datadrevne advokatfirma er et videnshus gør data til viden og viden til værdi. Med business intelligence som aktivt styringsredskab er du altid opdateret på de traditionelle nøgletal som, fx debiterbare timer, over- og underdækning, faktureringsgrad og kapacitetsudnyttelse.

Samtidig kan du udnytte den konkurrencemæssige fordel data giver i indsigt i klienternes adfærdsmønstre online og ikke mindst rentabilitet, så du kan tegne et billede af de klienter, som er bedst for forretningen som helhed. Med din nye indsigt kan du træffe de rigtige beslutninger baseret på fakta, ikke kun den gode mavefornemmelse.

Lad din datadrevne rejse starte her, nemlig med business intelligence skabt specielt til advokatfirmaer med datadrevne ambitioner.

top 5
analyser til
advokatfirmaer

For mange advokatfirmer er første skridt mod det datadrevne at få én fælles sandhed og muligheden for løbende at følge med i de vigtigste nøgletal. Når de grundlæggende behov er på plads, åbner en verden af analysemuligheder sig, og dét potentiale hjælper vi vores kunder med at udnytte.

Mens vi for nogle advokatfirmaer udvikler og vedligeholder hele løsningen, gør vi andre advokatfirmaer selvdrevne - valget er dit. Her får du et indblik i nogle af de analyser, som vi laver for advokatbranchen.

  1. Kendskab til klienterne: Få indsigt i kunderejsen og gør dit advokatfirma til den foretrukne partner!
  2. Rentabilitet pr klient: Hvor stor indflydelse har timeprisen på rentabiliteten for den enkelte klient på langt sigt?
  3. Performancemåling: Altid opdateret faktureringsgrad og normtid på tværs af organisationen
  4. Kapacitetsudnyttelse: Er personalesammensætningen optimal og udnyttes anciennitet optimalt
  5. Sagsbudget: Identificer flaskehalse og optimer de enkelte faser for bedre cash flow

 

"som datadrevet videnshus sikrer vi brugervenligt og gennemsigtigt performanceoverblik til ledere og medarbejdere."

 


Peter Mejlby, direktør, Delacour

den datadrevne
partnergruppe

Business intelligence til advokater åbner op for nye muligheder for rapportering og indsigt på tværs af partnergruppen. Nogle advokatfirmaer ønsker den traditionelle struktur og bruger derfor business intelligence til at give hver partner endnu dybere indsigt i tallene for sit eget område. Andre advokatfirmaer vil have fuld transparens på tværs af partnergruppen for at dele viden omkring performance på det enkelte område og på tværs af partnergruppen.

Uanset udgangspunktet er business intelligence vejen til at træffe de rette beslutninger på et oplyst grundlag og dermed en mulighed for at optimere forretningen som helhed. Og dét er værdien af business intelligence.

hent gratis guide
5 enkle trin til 
succes med dit BI-projekt

 
Læs guiden og bliv inspireret til:

  • Hvor du skal starte for at få succes med BI
  • Hvordan du vælger den rigtige front-end
  • Hvad du skal gøre for at forankre projektet i din organisation

 

skab værdi
med data

Udnyt alle datakilder
En moderne BI-løsning kan bruge data fra de kilder, der beriger dig med viden. Kombiner data fra traditionelle kilder som finans eller CRM dem med data fra fx Google Analytics.

Læs mere

Hurtigt overblik over nøgletal
Vi laver dashboards til forskellige brugere med fokus på governance, relevans og det hurtige overblik. Det giver tilfredse brugere, som får, hvad de forventer.

Læs mere

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere