business intelligence
til industri og produktion

Potentialet for den datadrevne industri- & produktionsvirksomhed er stort. Derfor er analyser på tværs af indkøb, produktion, lager og salg særligt vigtige for at sikre optimerede processer på tværs af virksomheden, og dermed en sund bundlinje. Med business intelligence får du et aktivt styringsredskab med altid opdaterede nøgletal, så du kan træffe bedre beslutninger på baggrund af fakta, ikke kun den gode mavefornemmelse.

Lad din datadrevne rejse starte her med business intelligence skabt til at gøre data til værdi for industri- og produktionsvirksomheder.

top 5
analyser til
forretningsværdi

Når vi hjælper vores kunder inden for industri & produktion, handler det blandt andet om at effektivisere og reducere omkostninger på tværs af organisationen - ofte med små marginer. Selv den mindste ændring kan gøre en stor forskel for hele produktionskæden og i sidste ende for prisen. Derfor bruger vi data fra mange forskellige kilder til de enkelte analyser, fx sensorer i maskiner, råvarepriser og indirekte produktionsomkostninger, og resultatet af analyserne kan aflæses direkte på bundlinjen.

Her får du et udsnit af de analyser, som vi blandt andet laver til vores kunder inden for produktion. Uanset dit behov, så kan vi også hjælpe din virksomhed med netop den analyse, som er vital for at optimere både produktionsapparatet og den kommercielle del af din organisation.

  1. Udnyttelsesgrad: Benchmark på tværs af maskinparken, fx produkter, skiftehold og maskinstop.
  2. Produktionstider og spild: Analyser af årsager til variation i produktionstider og spild på tværs af processer.
  3. Asset Management: Forudsig servicebesøg, reducer omkostningerne og optimer produktionsapparatet.
  4. Optimeret prissætning: Find den optimale salgspris på dine slutprodukter.
  5. Marketing: Analysér data i afsætningen og identificér til de stærkeste distributionskanaler.

 

”BI giver os global indsigt i organisationen - helt ned på transaktionsniveau, 
derfor kan vi agere på udfordringer og følge op på tværs af selskaber.”
 

 

Brian B. Pedersen, Team Leader, Business Intelligence /Controlling Group Finance DEIF A/S

først mennesker,
så data & produktion

Med business intelligence har du altid opdaterede tal baseret på én sandhed på tværs af organisationen. Et ja tak til business intelligence er derfor samtidig et opgør med den traditionelle rapportfabrik og de endeløse Excel-ark, hvor hvert led i produktionen har sin egen sandhed.

I stedet får den enkelte leder, fx produktionsleder eller indkøbschef, et altid opdateret overblik over sine vigtigste KPI’er – det giver de bedste betingelser for at optimere det enkelte forretningsområde og gøre de mange produktionsdata til ægte forretningsværdi. Og dét er værdien af at arbejde med business intelligence!

hent gratis guide
5 enkle trin til 
succes med dit BI-projekt

 
Læs guiden og bliv inspireret til:

  • Hvor du skal starte for at få succes med BI
  • Hvordan du vælger den rigtige front-end
  • Hvad du skal gøre for at forankre projektet i din organisation

 

den datadrevne
produktion

 

Øg produktiviteten
Vores forretningskonsulenter analyserer produktionsapparatet ned til mindste detalje, så vi kender effekten af det enkelte parameter og i den sidste ende kan optimere produktiviteten som helhed.

Læs mere

Hurtigt overblik over nøgletal
Vi laver dashboards til forskellige brugere med fokus på governance, relevans og det hurtige overblik. Det giver tilfredse brugere, som får, hvad de forventer.

Læs mere

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere