business intelligence
tilpasset din hverdag
brancher & afdelinger

 

Uanset branche, afdeling eller funktion hjælper business intelligence dig til at træffe bedre beslutninger. BI giver dig den nødvendige indsigt, så du kan træffe en bedre beslutning i dag end i går og en endnu bedre i morgen. Med en stærk BI-løsning får du nemlig de rette informationer på det rette tidspunkt. Og dét hjælper vi dig til.


Vores erfaring er grundlagt på tværs af brancher og afdelinger. Derfor kan vi både levere branchespecifikke løsninger til fx uddannelsesinstitutioner og advokatfirmaer – naturligvis tilpasset den enkelte organisation. Og vi kan levere verdensklasse BI-løsninger til enhver virksomhed eller organisation med ambitioner om at skabe et bedre beslutningsgrundlag.

vores erfaring
inden for
din branche

Dine data. Dine medarbejdere. Dine resultater. Udgangspunktet for enhver BI-løsning er forskelligt. Alligevel har BI-løsninger også en række fællestræk baseret på fx begreber, KPI’er og en bestemt forståelse af verden. Og vores erfaring inden for netop din branche har givet os indsigt i, hvordan du bedst indfrier data-potentialet i din virksomhed.

Vi ved, at one size does not fit all. Derfor er vores brancheløsninger uafhængige af dit foretrukne BI-værktøj og skabt til at blive tilpasset netop din organisation. Kontakt os for at høre mere om vores erfaring med din branche. 

den datadrevne 
afdeling

Giv den enkelte afdeling dyb indsigt i egen udvikling og oplev de datadrevne beslutninger blomstre. Når du skaber et tilpasset dashboard eller en BI-løsning til en afdeling, giver du medarbejdere på mange niveauer og med mange forskellige behov helt nye indsigter. 

Mange virksomheder oplever stor succes med at brede BI ud i hele organisationen, så det ikke længere kun er forbeholdt de få på ledelsesgangen, men i stedet bliver en løsning for mange. Her får du nogle eksempler på, hvordan du og dine medarbejdere kan gøre data til ægte forretningsværdi. Kontakt os for at høre mere om BI til andre afdelinger. 

salg

BI til salgsafdelingen er meget mere end performancemåling og personlige budgetter. Og det er mere end mobile løsninger til den travle sælger på farten. Giv medarbejderne indsigt i kunderejse, købsmønstre og ikke mindst churn-rater, så de altid ved, hvem det næste telefonopkald med fordel kan gå til – enten fordi kunden er på vej videre eller fordi der er et potentielt salg i vente. Og der er mere at hente.

Forestil dig at få adgang til salgspipelinen med live data, så du ikke længereskal springe mellem CRM, Excel, LinkedIn Sales Navigator, etc. Mulighederne er mange og venter kun på dig. 

 

marketing

Marketingafdelingen har et massivt datapotentiale. Har du styr på, hvad der konverterer bedst – LinkedIn eller Facebook? Og hvad er ROI’en på et SoMe-post – kan det svare sig?

Tænk på hverdagen lige nu, har du ét samlet overblik over dine data fra Google Analytics, Facebook Power Editor, LinkedIn, AdWords, etc., eller bruger du tid på at springe fra kilde til kilde for at skabe dig ét samlet overblik? Hvis du gør som de fleste marketingafdelinger, hører du nok til sidstnævnte gruppe. Vi vil gerne vise dig en anden vej, så du kan følge dine leads fra start til salg og lægge trykket i netop den kanal, hvor dine penge er bedst brugt.

 

kundeservice

Kundeservice kan have en stor andel i, hvordan kunderne opfatter din virksomhed. Hvem har ikke prøvet at vente i 20 minutter inden telefonen bliver taget, for herefter at vente flere dage igen, inden sagen bliver lukket, og det egentlige problem er løst?

Lyder det som nogle udfordringer I har ved jer, eller som nogle aspekter I ikke er bevidste om konsekvenserne af? BI til kundeservice kan give jer et overblik over jeres kundeservice funktion, hvor I kan forbedre jer samt hvilke kunder, der skal være særlig fokus på.

 

HR

Medarbejderne er din vigtigste ressource, og det er dyrt, at ønske en medarbejder tillykke med et nyt job. Hos konkurrenten. Brug dine HR-data aktivt og lad eksempelvis machine learning hjælpe dig med at nedbringe medarbejderchurn.

Når du kan sætte ind med gode initiativer, allerede før din medarbejder skriver under det forkerte sted, er du ét skridt foran. Samtidig får du et stærkt redskab til sammensætning af de optimale teams og ressourceallokering på tværs af organisationen.

 

økonomi

Traditionelt set er BI startet i økonomiafdelingen - og i nogle virksomheder er BI kun en del af denne afdeling. Mange økonomiafdelinger er gået væk fra Excel som værktøj og har bevæget sig ind i en moderne BI med self-service-løsninger - ofte tilsat en driverbaseret CPM-løsning. Potentialet for udvikling er fortsat stort, og den data-ambitiøse CFO kan for alvor få et stærkt værktøj til at træffe endnu bedre beslutninger. 

I økonomiafdelingen samles datakilder på tværs af virksomheden, og resultatet er et totalbilledet af virksomhedens helbredstilstand. Er vi på budget? Hvordan går det med vores overordnede KPI'er? Holder vi kæden stram? 

 

 

 

 

”BI giver os global indsigt i organisationen - helt ned på transaktionsniveau, 
derfor kan vi agere på udfordringer og følge op på tværs af selskaber.”
 

 

Brian B. Pedersen, Team Leader, Business Intelligence /Controlling Group Finance DEIF A/S

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere