hvad er
advanced analytics

 

Data mining, predictive analytics og machine learning er blot nogle af de discipliner, som advanced analytics dækker over. Advanced analytics kan på den måde defineres som en paraplybetegnelse for en række modeller, der kan anvendes til at understøtte forretningsmæssige beslutninger.

Hvor de traditionelle analytiske værktøjer undersøger historiske data, hvilket er et eksempel på klassisk business intelligence, så fokuserer advanced analytics i stedet på at forudsige fremtidige tendenser og adfærd. Dette gør det muligt for dig at forudsige eventuelle ændringer i din forretningsstrategi.

advanced analytics vs.
business intelligence
dyk dybere ned

Business intelligence anvendes til at skabe et overblik over dit data samt at give værdi- og meningsfulde indsigter. BI giver dig en viden om, hvordan tingene fungerer, og hvordan de hænger sammen.

Advanced analytics dykker dybere ned i dit data, og giver dig mulighed for at forudsige fremtidige tendenser. Via tools som machine learning og data mining, som advanced analytics blandt andet er baseret på, kan der automatisk handles på fremtidige tendenser eksempelvis igennem automatiserede workflows.

 Business intelligence kan besvare spørgsmål som:

Advanced analytics kan besvare spørgsmål som:

advanced
analytics tools

 

Advanced analytics bruger flere forskellige tools, herunder data mining, machine learning og predictive analytics. Du kan læse om flere af dem her og finde ud af, hvilken der understøtter din virksomhed bedst.

advanced analytics
brugen af
big data

 Når du indsamler big data, oplever du måske, at det kan være svært at sortere i alle de inputs, du får, og der er risiko for, at noget af dit big data går tabt, eller at der ikke bliver skabt den værdi, der er potentiale for.

Advanced analytics tillader, at du griber dit big data an med en udforskende tilgang, hvor du ikke nødvendigvis ved, hvad du leder efter, men prøver at skabe sammenhænge på tværs af data. Oftest vil du opleve, at en sådan indsigt fremadrettet kan hjælpe dig forretningsmæssigt, da du får øjnene op for nye mønstre, som du ikke tidligere har bemærket. Big data og advanced analytics kan i samspil give dig uanede indsigter, der kan booste din virksomhed.

advanced analytics
use cases

Vi har allerede hjulpet en række virksomheder på tværs af brancher med at komme i gang med advanced analytics og de fordele, der er forbundet hertil. Lige nu har vi specialiseret konsulenter inden for Legal, Education, Automotive og Retail. Vores erfaring inden for specifikke brancher har givet os en indsigt i, hvordan du på bedste vis indfrier data-potentialitet i netop din virksomhed. Vi snakker dog altid DIT data, DINE medarbejdere og DINE resultater, men branchekendskabet øger vores mulighed for at rådgive samt træffe de bedste beslutninger i fællesskab med dig.

Et eksempel med advanced analytics inden for education er, at du kan forudsige, hvilke elever der med høj sandsynlighed vil droppe ud. Inden for legal, automotive og retail kan advanced analytics give indsigt i klienters/kunders adfærdsmønstre, hvilket vil give dig mulighed for at forudsige, hvilke klienter/kunder der er bedst for forretningens rentabilitet.

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere