forretningsanalyse skaber
fundamentet for succes

 

Den data-ambitiøse virksomhed udnytter sit fulde potentiale, fordi virksomheden evner at gøre data til viden og viden til værdi.

Vi hjælper virksomheder med at få indsigt i hele forretningen ved at skabe en fælles referenceramme og forståelse af forretningsmodellen sammen med virksomheden. Ved at analysere forretningen som helhed skaber vi sammen fundamentet for den succesfulde business intelligence-løsning, der sikrer indsigt i forretningen. Til hver en tid.

BI leverer værdi
til forretningen

 

Alt for mange BI-projekter er forblevet it-projekter uden succes, fordi de ikke har leveret værdi til forretningen. Men sådan behøver det ikke være.

Den succesfulde business intelligence-løsning er forankret i organisationen og tager afsæt i den måde, som organisationen opfatter sig selv på. Derfor giver BI en unik mulighed for at levere værdi, da projektet vil synliggøre forretningens nøgletal i dybden ved hjælp af forretningsanalyse.

For at skabe det bedste udgangspunkt for succes med BI kortlægger vi forretningen gennem en eller flere workshops. Vi udfordrer vores kunde med spørgsmål, så vi kan sikre en sund business case med konkrete løsningsforslag og begrebsmodeller i en forretningsanalyse. Et klart formål med business intelligence er nemlig én af forudsætningerne for succes med BI.

forretnings-
analysen er
vejen til BI i
verdensklasse

Når vi kører workshops med vores kunder, hører vi ofte, at selvom virksomheden har stærk indsigt i egen forretning, så giver en forretningsanalyse nye perspektiver og en bedre forståelse af forretningen som helhed.

Vi laver forretningsanalyser på virksomheder, der står i mange forskellige situationer, fx:

  • ønsket om at blive (endnu) mere datadrevet
  • ønsket om at folde BI ud på nye forretningsområder
  • ønsket om at udnytte business intelligence

hent gratis guide
5 enkle trin til 
succes med dit BI-projekt

 
Læs guiden og bliv inspireret til:

  • Hvor du skal starte for at få succes med BI
  • Hvordan du vælger den rigtige front-end
  • Hvad du skal gøre for at forankre projektet i din organisation

 

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

begrebsmodellering
hvad, hvordan og hvorfor

 

Som en del af forretningsanalysen finder vi også begrebsmodellering. 

Hvad: Begrebsmodellering skaber transparens og gennemsigtighed, hvilket gør, at der i virksomheder kan arbejdes ud fra en fælles referenceramme. Derudover identificerer den flere dimensioner og udfordringer, og sikrer dermed det bedste design for netop din virksomhed.

Hvordan: En måde at skabe en fælles referenceramme på er at sikre, at der er konsensus mellem, hvad folk siger, og hvad de egentlig mener. På den måde sikres det, at begreber opfattes på samme måde.

Hvorfor: Vi anvender begrebsmodellering for at opnå, at alle i virksomheden taler det samme sprog, da det samme sprog er nøglen til at styre alle aktiviteter i hele processen.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere