we take data
personally


Business intelligence handler om mennesker,
som træffer værdifulde 
beslutninger på baggrund af data.

 

Bliv inspireret her

claus kenberg,
cco & cdio i saxo.com

Mød Claus fra Danmarks største online boghandel. Saxo.com er født med data i DNA’et og arbejder ambitiøst med at bringe forfattere og læsere tættere på hinanden.

Hør Claus fortælle om at sætte retning for brugen af data og business intelligence i Danmarks måske sejeste datadrevne kultur. Lad dig inspirere af Claus og se, hvordan han har indfriet Saxo.coms datadrevne potentiale

business intelligence 
er vejen til 
bedre beslutninger

 

Jo stærkere et beslutningsgrundlag du har, jo bedre beslutninger kan du træffe. Derfor hjælper vi mennesker til at opnå det ultimative formål med business intelligence, nemlig at træffe bedre beslutninger. 

BI i din organisation
BI er ikke one size fits all. I nogle virksomheder er business intelligence en del af hverdagen for både medarbejdere og ledelse på tværs af organisationen. I andre virksomheder er BI et værktøj til rapportering og analyse forbeholdt det øverste ledelseslag. I enkelte virksomheder er BI slet ikke en del af beslutningsgrundlaget. Uanset hvilken rolle business intelligence spiller i din organisation, kan vi hjælpe. 

  • Vi hjælper virksomheder godt i gang med business intelligence.
  • Vi gentænker BI-løsninger med behov for et nyt perspektiv.
  • Vi udfordrer de data-dygtigste til at blive endnu bedre.


Hvad kan vi gøre for dig?

guide: 
sådan bliver du
klar til fremtidens BI 


De er her allerede, de nye teknologier - og de kan gøre en forskel direkte på din bundlinje. Omvendt kan de også sende dine konkurrenter foran dig, hvis du stiller dig afventende. Blockbuster vs Netflix er muligvis et trættende eksempel. Men det rammer plet. Her er guiden til dig, der vil tage din BI-løsning til næste niveau med hjælp fra nye teknologier. 

Hent guiden og få: 

  • de 5 vigtigste råd til at komme rigtigt i gang 
  • use cases & inspiration fra andre virksomheder
  • en ordforklaring - hvad er hvad i de nye teknologier
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere