mød specialisterne
med passion for sql


Vi er ikke bange for at kalde vores Specialists inden for SQL- og serveroptimering for landets skarpeste.

De har alle unik viden om forretningsoptimerende serverperformance og rådgiver mange af Danmarks mest data-ambitiøse virksomheder om optimering af alt fra små databaser med komplekse problemer til store databaser, der trænger til finjustering.  

 

databased

inspari specialists
forener it og forretning

Vores specialists yder værdifuld assistance på opgaver i alle størrelser, lige fra komplekse fejlmeldinger og optimering af hverdagsdrift til langsigtet serverstrategi med fuld fokus på bundlinjen. Specialisterne er særligt eftertragtede, fordi de altid tænker forretningsværdi ind i SQL- og serveroptimering. Evnen til at forene teknik og forretning er nemlig lig med værdi for kunden. Her er nogle af de typiske problemstillinger, som vores specialister løser: 

  • optimering af databaser med pladsmangel
  • omkostningsoptimering af servermiljø
  • fast assistance, fx 1 dag om ugen eller måneden
  • assistance på dage med særligt tryk på servermiljøet, fx eksamener, billetsalg eller store indkøbsdage, som for eksempel i julehandlen.

”SQL-hajerne har adgang til vores allerinderste. Ud over dygtighed, er tillid vores vigtigste parameter - og dét har vi til folkene fra Inspari. Uanset, hvornår på dagen vi ringer, får vi den hjælp, vi har behov for."

Indeks Retail A/S om Specialists

mød branchens 
skarpeste team

 

Mange af vores kunder bruger vores specialister som sparringspartnere, enten fast eller ad hoc. Kundens it-afdeling kan løse rigtig mange udfordringer selv og bruger derfor Specialists til sparring på nye projekter, gennemgang af eksisterende løsninger og udarbejdelse af nye strategier. 

Du kan møde en del af vores specialister herunder. Fælles for hele teamet er en unik viden om forretningsoptimerende serverperformance.

 

Martin - konverterer komplekse tekniske problemstillinger til stærke løsninger for kunden.

Henrik - performanceoptimerer SQL severs med effekt, der kan mærkes i hverdagen.

Lars - arbejder altid med det mål at finde den optimale, og gerne mest simple, løsning på problemet.

Henrik - har øje for optimering af hverdagsdriften med forretningsværdien i mente

hent gratis guide:
undgå de typiske 
SQL-brølere

Du bliver klogere på, hvordan du: 

  • undgår kostbare nedbrud og driftsforstyrrelser
  • optimerer jeres servere, så de kører stabilt og holder længere
  • sparer penge ved at udnytte jeres licenser bedre

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy