stream og beskrivelse af episode 4

Tænk hurtigt, AI-toget kører nu… men hvor hurtigt?

featuring David Skov Hansen

 

I dag tjekker David Skov Hansen, Head of BI i Bygma, ind i Dataklubben til en snak om AI, BI, datakvalitet og alle forudsætningerne for at lykkes med data. Flere rapporter har taget temperaturen på danske virksomheders brug af data og AI, og ifølge Microsoft er 61% af danske virksomheder i gang med pilotprojekter inden for AI. Men er det baseret på en håndplukket data-elite – og er det overhovedet realistisk at tale om AI, før man har styr på BI?  

 

Sammen med David tager vi den nødvendige og helt grundlæggende snak om, hvad BI egentlig er, og hvorfor dårlig datakvalitet for alvor får konsekvenser, når det selvstændige væsen kaldet AI flytter ind og lærer af sine egne erfaringer. Så kære medlem i Dataklubben, hvis du føler dig hægtet af det selvkørende AI-tog, så sæt dig godt til rette og bliv klogere på, hvorfor du må kunne kravle, før du kan gå.

 

Disclaimer: I dagens podcast er Davids holdninger og meninger hans egne - og ikke Bygmas. 

hent gratis guide og tjekliste
til ai og machine learning-projekter

Du vil gerne i gang med AI og machine learning, men hvor skal du starte? I denne guide får du 5 enkle trin til at gå fra planlægning af projekter til udrulning på tværs af organisation. 

  • Inspiration fra andre, som er godt i gang med de nye teknologier
  • Viden om, hvordan du gearer din organisation til nye tider
  • Den værdifulde tjekliste til at identificere problemer, der er værd at løse
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere