we take data
personally


Business intelligence handler om meget mere end data. 
Det handler om mennesker, som træffer værdifulde 
beslutninger.

Derfor skal I tage jeres data personligt.

 

Konsulenter

+125 datadrevne
konsulenter
70 24 56 55

Kunder

+400 data-ambitiøse
kunder

Projekter

+1200 fuldførte
projekter

inspari BI- og SQL-kurser
for datahelte, af datahelte

 

Lyst til en udfordring, der giver et kompetenceløft? Brug en dag på et af vores kurser og kom hjem med ny viden samt de bedste tips og tricks inden for Power BI, DAX, performance tuning fundamentals eller datavisualisering.

 

Erfaring – fra det virkelig liv
Din underviser er en af vores mange dygtige konsulenter, som hver dag skaber værdi hos vores kunder. Udover at være trænet i at formidle får du derfor en fagligt kompetent underviser, som forstår din hverdag, og som kan udfordre dig til at blive endnu bedre.

 

Early bird – til de hurtige
Tjek vores forskellige kurser og find netop det, som passer til dig. Prisen er skarp – og den bliver endnu skarpere, hvis du er ude i god tid, eller hvis du tilmelder dig sammen med en eller flere kolleger. Måske giver det endda mening, at vi holder kurset ude hos dig, hvis I er en flok kolleger? Mulighederne er mange, og første initiativ er dit.

business intelligence
i øjenhøjde

Siden starten i Danmark i 2008 har Inspari vokset sig til et stærkt, internationalt business intelligence-hus med flere end 110 data-passionerede BI-konsulenter. Vi har lokationer i Norge, Rumænien og Danmark. Vi tror på langvarige samarbejdsrelationer baseret på tillid, ansvar og kvalitet, og derfor møder vi altid vores kunder i øjenhøjde og med fokus på den enkelte kundes forretningsmæssige potentiale. Et potentiale, som vi hjælper med at indfri. 

Gennem årene har vi udviklet en stærkt metode og opnået best practice viden inden for business intelligence-løsninger, blandt andet advokatbranchen, detail & brand samt industri & produktion. Vi har samtidig bevaret en værdifuld agilitet, der gør, at vi arbejder hurtigt, effektivt og dedikeret - og altid med ja-hatten som en naturlig del af arbejdstøjet.

Helt grundlæggende for vores forretning er også modet og viljen hos vores flere end 400 aktive kunder, der bruger data til at kortlægge fortiden, diagnosticere nutiden og forudsige fremtiden. Og vi er stolte af at være en del af deres fortsatte succes.

det endelige opgør
med mavefornemmelser

Data. Big data. Business Intelligence. Performance Management. IoT. Advanced Analytics. Glem de fine ord for et øjeblik, og stil dig selv spørgsmålet:

Gør data dig og dine kolleger i stand til at træffe den rigtige beslutning i enhver forretningskritisk sammenhæng?

Med Inspari som samarbejdspartner vil svaret være ja.

Vi hjælper vores kunder med at gå fra data til viden - og fra viden til værdi gennem intelligent brug af data. Derfor er vi stolte over, at vores kunder kollektivt har kunnet sige endegyldigt farvel til beslutninger alene truffet på den gode mavefornemmelser og i stedet basere deres beslutninger på ægte viden og indsigt.

 

"dybere og bredere indsigt i markeds- og kundedata har indfriet vores ambition om at komme helt tæt på sagen, på markedet og på vores kunder."


Peter Mejlby, direktør, Delacour

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

bliv opdateret
læs vores seneste
blogpost


Machine learning - churn analysis

Du vil gerne ha’ et heads up, hvis din kunde er på vej til at skifte leverandør. Men kunden griber desværre ikke telefonen og advarer, hvis samarbejdet er på vej til at slutte. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan machine learning kan gøre en forskel på bundlinjen i din virksomhed.
1 set of numbers: én sandhed på tværs af organisationen

Kender du det? I er samlet til fællesmøde mandag morgen for at tale den sidste måneds aktiviteter igennem og for at drøfte hvilke aktiviteter, der skal prioriteres i den kommende periode. På mødet deltager repræsentanter fra forskellige afdelinger, da der operationelt samarbejdes meget på tværs af organisationen. Og nu kommer udfordringen så...


vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere