we take data
personally

Business intelligence handler om meget mere end data.
Det handler om mennesker, som træffer værdifulde beslutninger.
Derfor skal I tage jeres data personligt. 
Vores guide giver dig gode råd til at komme godt i gang.

skal vi mødes
hos dig eller hos os?

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde, er du mere end velkommen til at bestille et møde med os. Du sender os blot en besked, og så ringer vi dig op hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

 

hvis du ikke
kender os i forvejen…

Hos Inspari giver vi kunderne beslutningskraft gennem intelligent og aktiv brug af data. Omdrejningspunktet for vores samarbejde er kundernes vækst - og vejen hertil går gennem branchens bedste løsninger inden for data-driven decision management og Business Intelligence.

Gennem årene har vi udviklet veletablerede arbejdsprocesser og best practice viden inden for business intelligence-løsninger. Vi har samtidig bevaret en værdifuld agilitet, der gør, at vi arbejder hurtigt, effektivt og dedikeret - og altid med ja-hatten som en naturlig del af arbejdstøjet. 

det endelige opgør
med mavefornemmelser

Performance Management. Business Intelligence. Data. Glem bare de fine ord for et øjeblik, og stil i stedet jer selv et enkelt spørgsmål:

Gør data jer i stand til at træffe den rigtige beslutning i enhver forretningskritisk sammenhæng?

Med Inspari som samarbejdspartner vil svaret altid være "ja".

Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at gå fra data til viden - og fra viden til værdi gennem data-driven decision management. Og vi er stolte over, at vores kunder kollektivt har kunnet sige endegyldigt farvel til mavefornemmelser og i stedet basere deres beslutninger på ægte viden og indsigt.

business intelligence
giver dig:

  • større indsigt i kunderne
  • bedre overblik
  • transparens og fælles forståelse
  • indblik i fremtiden
  • samarbejde og viden

et job hos inspari
er mere end bare et job

I Inspari tror vi på det hele menneske. Vores position, resultater og ambitioner på vores kunders vegne lader sig kun gøre takket være vores erfarne og lynende skarpe kolleger, der hører til blandt branchens allerbedste.

Men Inspari er mere end en arbejdsplads - det er et fællesskab af passionerede mennesker. Vi elsker alt fra løb og cykling til kager og nørdede devices. Vi kalder det Heartwork. Og vi vil gerne have dig med.

"der var en nemmere vej end den, vi selv havde set
- den fik vi realiseret 
med inspari”

 

Henrik Jørgensen, økonomidirektør, Toyota

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere