Alle taler om self-service, moderne BI og om de nye data-tools, der gør os i stand til at træffe bedre beslutninger. Alligevel er der en række forhindringer, som spænder ben for virksomheder, der vil gøre data til et aktiv. Tag med på Inspari Briefing om at lykkes med self-service og få inspiration til, hvordan du får succes med data.     

 

Tilmeld dig nu

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

gratis briefing om
at lykkes med self-service


Pris og spørgsmål

Det er gratis at deltage i Inspari Briefing om at lykkes med self-service. 

Målgruppen 
Du arbejder professionelt med business intelligence og data. Du har større ambitioner, end du får realiseret lige nu og vil derfor have inspiration til, hvordan du lykkes med self-service. 

Hvis du har spørgsmål til briefingen, er du meget velkommen til at kontakte Kent Sølvsten.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

08. maj, Officelab i Lystrup
09. maj, Scandic Eremitage, Lyngby

Agenda:

Kl. 08.30 - 09.00: Registrering og morgenmad
Kl. 09.00 - 09.15: Velkommen til Inspari Briefing

Kl. 09.15 - 09.45:
 Strategisk user adoption 
Er den traditionelle rapportfabrik med endeløse pyjamasrapporter blevet erstattet af den moderne rapportfabrik med endeløse dashboards? Og hvornår kan man som organisation tale om egentlig self-service? Vær med, når Søren viser hvordan strategien skal understøtte self-service, og hvordan user adoption bliver sat i front på den strategiske agenda.
/ Søren Christian Søndergaard Poulsen, Senior Advisor, Inspari

Kl. 09.45 - 10.30: Det er ikke din skyld, det er din hjernes!

Datadrevne beslutninger træffes ikke med ”system 1” i hjernen. Alligevel er det ofte resultatet trods de gode intentioner om en ny og datadrevet hverdag. Vi kigger på, hvordan får du sat system 2 i spil, når du skal lykkes med self-service, og så ser vi på, hvordan du kan måle succesen af dine initiativer. Det bliver særligt interessant, hvis du lige nu måler succes i antallet af rapporter, daglige brugere eller måske slet ikke måler.
/ Martin Kolding, Head of Division, Inspari - Lystrup
/ Rosa Ryberg, Principal Consultant & Team Lead, Inspari - Lyngby

Kl. 10.30 - 10.45: Pause


Kl. 10.45 - 11.30: 10 råd & 1 interview
Vi har samlet de 10 bedste råd til dig, der skal implementere, forankre og drive data-initiativer. Du går derfor hjem med masser nye idéer og konkrete metoder til at skabe succes. Glæd dig også til at opleve et live-interview med en virksomhed, der har haft succes med user adoption i praksis.
/ Martin Kolding, Head of Division, Inspari - Lystrup
/ Rosa Ryberg, Principal Consultant & Team Lead, Inspari - Lyngby

Kl. 11.30 - 12.00: Frokost


 

 

self-service, moderne BI
og nye brugertyper

Business intelligence er blevet moderne og den gamle rapportfabrik er forlængst nedlagt - på papiret. Data er i gang med at forandre din virksomhed, som du kender den i dag, og hvad enten du er klar eller ej, sker forandringerne i et tempo, der kan tage pusten fra selv de mest data-ivrige. Samtidig er der særligt én ting, som ikke ændrer sig: Nemlig at når der er (forskellige) mennesker involveret i et initiativ, så er en god plan ikke altid nok. Og det er grundtanken i denne Inspari Briefing, hvor vi kigger ind i, hvordan virksomheder kan lykkes med self-service, user adoption og med at skabe en datadrevet organisation.  

5 gode grunde
til at deltage

  1. Du har implementeret markedets bedste BI-tool, men succesen udebliver
  2. Du vil undgå at begå andres fejl
  3. Du står over for nye data-initiativer & transformation
  4. Du vil inspireres af best practice og viden om data
  5. Du vil netværke med andre datahelte

find
inspiration 
på bloggen






10 data trends 2019

Data er det nye olie. For 10 år siden var de største amerikanske virksomheder olieselskaber. I dag lever de største af et helt andet råstof: Data. Og Apple, Google eller Microsoft er tydeligvist dygtige til at udvinde en god forretning af deres rå data. De datadrevne virksomheder klarer sig de facto bedre. Teknologien har udviklet sig og er blevet mere intelligent, og det skubber hver dag til mulighederne, fordi software til at bearbejde, rense og modellere data bliver mere og mere brugervenligt, forståeligt og tilgængeligt. De helt store vindere af datakapløbet bliver dem, der har den fulde palette af kompetencer i virksomheden – datamæssigt, analytisk og forretningsmæssigt. 




Fra Excel-expert til Power BI superhelt

Måske kræver det en dyb indånding af skubbe de velkendte Excel-ark til side og begynde at bruge Power BI som rapporteringsværktøj? Til gengæld vil du hurtigt kunne konstatere, at Power BI indeholder mange af de samme features, som du allerede bruger i Excel. 

Power BI er som Excel på steroider, og med løsningen vil dit rapporteringsværktøj få svulmende muskler, der kan løfte enorme datamængder. Det vil give dig lige præcis det indblik, du mangler og invitere til, at du går på opdagelse i jeres data – og udlede svar, der viser dig helt nye sammenhænge.


Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere