inspari heroes 
the ultimate playground
for data lovers

et ambitiøst
& uformelt 
netværk af datahelte

 

Inspari Heroes er et ambitiøst, inspirerende og uformelt BI-netværk til dig, der arbejder inden for BI & analytics i bred forstand. I Inspari Heroes får du videndeling, sparring og inspiration fra ligesindede Inspari Heroes-medlemmer samt vores egne specialister og samarbejdspartnere. 

Business intelligence handler om mennesker - og det samme gør netværk. Loven om god karma gælder derfor i høj grad i Inspari Heroes. Du får, hvad du giver. Du er det vigtigste råstof i Inspari Heroes med alt, hvad du bringer af erfaring, indspark, feedback, undren og humor. Til sammen skaber vi: The ultimate playground for data lovers. 

Som medlem af Inspari Heroes får du:

  • Et stærkt netværk af datahelte fra hele landet
  • En netværksgruppe tilpasset dig - Power BI, Tableau, Qlik eller BI Strategy
  • 2 årlige møder i hhv. Lystrup & Lyngby samt adgang til en række webinarer 
  • VIP-invitationer til diverse BI-events

 

Velkommen til Inspari Heroes


et ambitiøst netværk
med en uformel tone

 

Inspari Heroes er åbent for alle med interesse i business intelligence. Med Inspari Heroes får du et frirum, hvor du kan videndele, udfordre, blive udfordret, nytænke og ikke mindst blive inspireret af andre.

Vores vigtigste erfaring fra Inspari Heroes er, at du er oprigtigt nysgerrig efter at høre, hvordan andre griber konkrete opgaver an. 

 

 

 

 

 

 

Erfaringsudveksling og sparring er derfor den bedste gave, du kan få. Og give. Samtidig vil vi fra Inspari gerne klæde dig godt på til at arbejde med data og give plads til, at vores samarbejdspartnere kan byde ind med deres specialister. Du kan trygt glæde dig!

Hvad koster det?
Inspari Heroes er gratis for kunder i Inspari. Hvis du ikke er kunde, er du stadig meget velkommen mod et årligt kontingent. Alt det og meget mere kan du læse om under alt det praktiske.

tilmeld dig næste møde i
inspari heroes 

 

Her kan du tilmelde dig Inspari Heroes netværket. Næste mødegang er den 23. oktober i Lystrup og den 24. oktober i Kgs. Lyngby - begge dage fra kl. 12.00-14.30. Når du tilmelder dig netværket, modtager du en invitation til næste mødegang ca. 8 uger før. Du tilmelder dig således fra gang til gang. 

Vigtigt om tilmelding
Det er naturligvis gratis for Inspari-kunder at deltage. Hvis du tilmelder dig og bliver forhindret, skal du huske at melde afbud til event@inspari.dk. Ellers tillader vi os at sende dig et no-show-gebyr på 500 kr. Denne info står også i den mail, som du modtager, når du tilmelder dig.  

Ikke kunde i Inspari?
Hvis du ikke er kunde, men gerne vil med, så send en mail til Louise Hjerrild på lh@inspari.dk for mere info. 

 

"Et netværk som Inspari Heroes er guld værd. Her mødes jeg med ligesindede, der har fingrene i maskineriet, og som også brænder for at indsamle og omsætte data til værdi."

Claus Kenberg, CCO & CDIO, saxo.com 

vælg din
inspari heroes
netværksgruppe

Power BI 
Power BI er i konstant forandring, og nye features kommer til hurtigere, end de fleste kan nå at følge med. Bliv en del af Power BI-gruppen og lær fra vores egne Power BI specialister samt alle de andre Inspari Heroes. Gruppen taler om Power BI på både teknisk og strategisk niveau.

 

 

Qlik 
Bliv en del af vores engagerede Qlik-brugergruppe og hør, hvordan andre virksomheder får maksimal værdi af deres Qlik-løsning. Qlik-gruppen er både for virksomhede med QlikView og Qlik Sense. Guppen taler om Qlik på både brugerniveau og strategisk niveau.

Tableau 
Velkommen inden for i vores Tableau-univers fyldt med data rockstars, Tableau Jedis og selvfølgelig fuldstændig jordnære Tableau-brugere med lyst og vilje til at udforske Tableau og alle de muligheder, platformen tilbyder. Gruppen taler om Tableau på både teknisk og strategisk niveau.

 

 

 

BI Strategy 
Velkommen i gruppen for alle, der arbejder med BI på strategisk og taktisk niveau. Få stærk sparring og inspiration fra andre omkring programledelse, projektledelse, user adoption og best practice inden for BI generelt. Gruppen er softwareuafhængig.

 

 

 

 

alt det 
praktiske

 

Tid

23. oktober i Lystrup (tilmelding åbner i efteråret)

24. oktober i Lyngby (tilmelding åbner i efteråret)

Begge dage fra kl. 12.00-14.30


Adresser

Inspari, Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Inspari, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby

 

Pris

Inspari Heroes er gratis for kunder i Inspari. Hvis du ikke er kunde, er du stadig meget velkommen. Kontingentet koster 4.000 kr. ekskl. moms om året pr. deltager. Uanset om du er kunde eller betalende medlem, skal du naturligvis melde afbud. Det foregår til event@inspari.dk. Ellers har vi et no-show fee på 500 kr.

NB! I Inspari Heroes-regi er en kunde defineret som en virksomhed, som inden for de sidste 24 måneder har købt en ydelse i Inspari. 

 

Kontaktperson

Hvis du har spørgsmål til Inspari Heroes, om din virksomhed er kunde i Inspari eller har behov for at melde afbud, er Louise Hjerrild din faste kontaktperson. Du fanger Louise på lh@inspari.dk / 31 15 46 72.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere