kursus i
datavisualisering 


Datavisualisering er klar kommunikation af data.

Kurset henvender sig til dig, der i dag arbejder med visuelt at kommunikere viden fra fx en business intelligence-løsning, ledelsesrapportering eller andre former for virksomhedsdata.

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

kursus i datavisualisering
skarpe priser & din kontaktperson


Pris og spørgsmål

Prisen for et heldagskursus er 3.495,00 kr. ekskl. moms.

Når du tilmelder dig mere end ét kursus af vores kurser, får du de næste kurser til en endnu skarpere pris:

 - 1 kursus 3.495 kr. ekskl. moms

 - 2 kurser 5.495 kr. ekskl. moms

 - 3 kurser 6.995 kr. ekskl. moms


Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Anja Overgaard.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

18. sep, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
18. sep, København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
13. nov, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
13. nov, København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby

Agenda

Kurset er opbygget, så der vil være en god del undervisning kombineret med hands-on cases. Vi tager udgangspunkt i fiktive cases, som vi bearbejder ved at lave egne wireframes (skitser).

Arbejdet foregår ikke i et specifikt BI-produkt, men på tavle og med papir og blyant. Uanset hvilket BI-produkt, du arbejder med til hverdag, vil du således få god inspiration og viden omkring visualisering med hjem.

 - Hvorfor datavisualisering?

 - Designprocessen

 - Valg af de rette visuelle virkemidler

 - Fremhæv data gennem forenkling

 - Skab fokus de rigtige steder

 - Udfordringer og faldgruber i visualisering

 - Øvelser

Kurset er fra kl. 9.00-16.00
Vi starter med morgenmad kl. 8.30

Ved færre end 3 deltagere finder vi en ny dato.

lav stærke præsentationer
med dit BI-værktøj

Arbejder du med opbygning af Excel-ark, udarbejdelse af rapporter eller i dynamiske self-service BI-værktøjer. På kurset tager vi udgangspunkt i din hverdag og går i detaljen med konkrete eksempler og værktøjer.

hvad får du 
ud af kurset?

Vi har alle Word på vores computer, men det gør os ikke nødvendigvis til fantastiske forfattere. Excel eller et andet BI-værktøj gør os heller ikke automatisk til analytikere eller eksperter i at kommunikere viden. Det forudsætter i alle tilfælde et grundlæggende kendskab til virkemidler, data, budskab og modtager.

Datavisualisering bliver stadig mere relevant i takt med, at data får større betydning for virksomheder og organisationer. Der ligger megen værdi gemt i vores data.

Desværre er manglende datavisualisering ofte en begrænsning for udbredelse af den viden, der ligger i vores data. Ofte præsenteres data uden hensyntagen til målgruppen og til de spørgsmål, vi søger svar på i vores data. Og alt for hyppigt anvendes datavisualisering og grafiske elementer så tilfældigt, at viden går tabt i effekter, der ikke bidrager med værdi, men blot slører budskabet.

om kurset

Kurset tager udgangspunkt i Best Practice inden for datavisualisering. Vi tilstræber 1/3 teori, 1/3 best practice og 1/3 case-arbejde. Vi har kombineret viden fra nogle af eksperterne inden for feltet med praktiske eksempler skabt via vores egen erfaring med business intelligence. Vi går i dybden med det teoretiske grundlag for forståelse af data, således at de grundlæggende elementer er på plads. 

Endvidere diskuterer vi elementerne i en designproces, og derefter arbejder vi videre med de forskellige grafiske elementer og hvorledes de bedst anvendes. Endelig kommer vi omkring opbygning af effektfulde dashboards.

 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere