kursus i power BI
sådan får du 
liv i dine data

Kurset i Power BI for Office 365 er en grundlæggende introduktion til de nye værktøjer, der er kommet med Microsoft Power BI. Udover masser af viden om Power BI, får du også hands-on træning på dagen og lækre visualiseringer med hjem.

Vil du hellere have et kursus skræddersyet til dig og dine kolleger, hvor vi sætter fokus på netop jeres behov? Kontakt os for at høre mere om virksomhedsspecifikke kurser og workshops.
Ja tak, kontakt mig gerne

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

power BI kursus
skarpe priser & din kontaktperson


Pris og spørgsmål

Prisen for et heldagskursus er 3.495,00 kr. ekskl. moms.

Når du tilmelder dig mere end ét af vores kurser, får du de næste kurser til en endnu skarpere pris:

 - 1 kursus 3.495  kr. ekskl. moms

 - 2 kurser 5.495  kr. ekskl. moms

 - 3 kurser 6.995  kr. ekskl. moms

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Anja Overgaard.

 

dato og agenda
for dagen

Datoer:

18. jun, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
10. sep, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
12. sep, København, Gl. Lundtoftevej7, 2800 Kgs. Lyngby
08. okt, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
10. okt, København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
12. nov, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
14. nov, København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby

Agenda

 - Forståelse af BI-datamodeller

 - Introduktion til Power BI desktop

 - Integration fra Power BI til Excel og omvendt

 - Load og transformation af data med Power Query

 - Publisering og deling i skyen

 - Workshop på data fra Virksomhedscase

Kurset er fra kl. 9.00-16.00 
(Vi starter med morgenmad kl. 8.30)

Ved færre end tre tilmeldte finder vi en ny dato.

er du målgruppen
for et kursus i power BI?

Er du ved at kløjs i Vlookup og lange Excel-formler? Så er dette Power BI kursus skræddersyet til dig, men du kan også have mange andre gode grunde til at ønske et kursus i Power BI, fx:

  • Du arbejder med forretningsdata i dagligdagen og vil gerne have mest muligt ud af Power BI og Microsoft Excel BI- og analyseværktøj. 
  • Du foretager meget dataarbejde i Microsoft Excel og ønsker et værktøj til at automatisere denne proces. Med Power BI og Excel får du mulighed for at visualisere data, så den bliver forståelig for forretningen.
  • Du er vant til at arbejde med Microsoft Excel og har en interesse i at vide, hvordan du kan bruge Power Pivot-teknologien til at bygge robuste datamodeller, der ikke skal vedligeholdes.
  • Du ønsker at bruge Power BI og Microsoft Excels fulde kapacitet inden for databearbejdning, visualisering, dashboards og analyser samt avancerede formler.

 

power BI 
kursusbeskrivelse

Kurset giver dig de nødvendige færdigheder, der skal til for at kunne arbejde professionelt med Power BI og Microsoft Excel (2013 og frem efter) til databehandling og business intelligence.

Med kurset får du den perfekte dybdegående introduktion til både Power Pivot og visualisering i Power BI desktop, deling i skyen samt eksport/import fra Power BI til excel, og dermed næste generations Microsoft Business Intelligence. En generation, hvor superbrugerne får langt flere muligheder, når det kommer til datamodeller, beregninger og visualisering.

Undervejs i undervisningen vil du arbejde med forskellige eksempler og opgaver, så du får en ægte hands on-oplevelse. Derfor er pc også påkrævet, men tag endelig fat i os, hvis du har behov for en låne-pc.

 

 

Power BI dashboard


oplev de mange nye
muligheder med power BI kurser


Kurset giver dig overblik over mulighederne med Power BI. Kurset vil være baseret på en god del hands-on aktiviteter, hvor du selv arbejder med Power BI.

Vi kommer hele vejen rundt om Power BI, ved at både at trække data ind, lave nogle simple rapporter og distribuere rapporterne via PowerBI.com.

Undervejs i undervisningen vil der blive arbejdet med forskellige eksempler og opgaver, så Power BI kurset lægger meget op til en "hands-on" oplevelse.

 

 

power BI kursus
aarhus og københavn

Vores kurser i Power BI bliver primært afholdt i Aarhus eller København. Det skyldes, at vi er bosat i begge byer, og begge vores kontorer rummer lækre og lyse lokaler – perfekte til afholdelse af kurser. Vi glæder os til at vise dig, hvor vi bor og til at give dig en spændende dag med ny viden inden for Power BI.

power BI kursus
odense, aalborg og kolding

Odense, Aalborg, Kolding - ønsker du dit kursus i Power BI i andre byer end Aarhus eller København? Vi har samarbejdspartnere rundt i hele Danmark, så ønsker du dit Power BI kursus i nærheden af dig, finder vi nemt en løsning, uanset om du befinder dig i Odense, Aalborg, Kolding eller en helt fjerde by.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere