kursus i SQL
performance

tuning fundamentals 


Tag kurset i Performance tuning fundamentals og bliv klogere på, hvordan du kan tune din T-SQL til at køre endnu bedre og endnu hurtigere. Brug én dag sammen med Henrik Sjang Davidsen, vores SQL Specialist, og få viden og sparring af Henrik, som er dybt passioneret ud i SQL Server performance.

Du kan allerede godt glæde dig til en spændende kursusdag. Når du kommer tilbage på kontoret vil du nemlig være i stand til at se på dine performanceudfordringer med helt nye øjne! Det kommer både dig selv og alle brugerne til gode. Og hvem vil ikke gerne være helten, der får det hele til at køre endnu bedre og endnu hurtigere?

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

kursus i SQL
performance tuning fundamentals


Pris og spørgsmål

Kurset koster 4.000 kr. ekskl. moms. Hvis du er hurtig og booker senest 60 dage før, kan du få early bird til; 3.495 kr. ekskl. moms. Ved flere deltagere fra samme virksomhed på dette kursus, tilbyder vi 15% rabat på yderligere deltagere.

Bemærk, at SQL performance tuning fundamentals kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, så kontakt gerne Anja Overgaard.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

12. sep, København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Kgs. Lyngby
19. sep, Århus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Agenda

På kurset vil du blive introduceret til de performance tuning-teknikker, som anvendes af vores SQL Specialister. Du vil lære at læse og forstå de vigtigste elementer af execution planer samt få en dybere forståelse af magien bag indexering. Her ser du de ting, som vi kommer igennem:

  • Execution Plans
  • Index fundamentals
  • Bad T-SQL
  • Query Store
  • Extended Events

Efter kurset får du materiale med hjem, så du selv kan gå i gang med performance tuning. 

Kurset er fra kl. 9.00-16.00 (vi starter med morgenmad kl. 8.30)

Kurset kan afholdes på engelsk. Giv blot besked ved tilmelding.

Kurset gennemføres ved minimum 3 deltagere. 


lidt om underviseren

henrik sjang davidsen,
sql specialist

 

Henrik Sjang Davidsen bruger det meste af sin tid ude hos vores kunder – både som SQL Specialist med fingrene i den enkelte server og som sparringspartner og rådgiver. Med mere end 10 års erfaring som dedikeret SQL Specialist har Henrik set det meste - og dét kommer dig som kursist til gode. Du kan derfor glæde dig til at få verdensklasse sparring med en af branchens skarpeste inden for SQL.

 

Din underviser, Henrik Sjang, er muligvis den mest likable SQL Specialist, du nogensinde har mødt. Tidligere kåret som årets medarbejder i Inspari for viljen til altid at hjælpe andre, for sin enorme viden om SQL, som han gavmildt deler ud af, og ikke mindst for sit vindende væsen.

er du 
i målgruppen?

Kurset henvender sig til dig, der til daglig arbejder med udvikling i T-SQL og gerne vil lære teknikker til at optimere din kode. 

Du behøver ikke have kendskab til fx query plans eller indexes, men du har blod på tanden i forhold til at løfte dine evner til et nyt niveau og er interesseret i at lære teknikker fra en af fagets bedste. 

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere