tableau advanced
fra øvet til power user

Du får en forståelse for, hvordan motoren Tableau arbejder, samt hvordan du kan bruge avancerede funktioner og skabe komplekse visualiseringer.

 

Dato kommer snarest.

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

kursus tableau advanced
skarpe priser & din kontaktperson


Pris og spørgsmål

Prisen afhænger af deltagerantal.

  • 1-4 deltagere: 19.500 DKK
  • 5-8 deltagere: 29.500 DKK

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Anja Overgaard.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

Du skal deltage, fordi Tableau er i rivende udvikling, og din kompetenceudvikling er vigtig for den forretningsværdi, som du skaber for din virksomhed.

Agenda

  • Gennemgang af arkitektur i Tableau Desktop
  • Et kig under hjelmen på Data Blending
  • Forstå hvordan beregninger bliver foretaget
  • Datakonvertering på Rækkeniveau
  • Specialopsætning af Geokodning
  • Gennemgang af avancerede visualiseringstyper
  • I dybden med Dashboard actions
  • Deling af Workbooks
graphs

bliv power user
på tableau desktop

På Tableau Advanced kurset kigger vi under motorhjelmen i Tableau Desktop og gennemgår advancerede koncepter, features og funktioner.

Du får en forståelse for, hvordan motoren i Tableau arbejder, samt hvordan du kan bruge avancerede funktioner og skabe komplekse visualiseringer.

se
målgruppen

Kurset henvender sig til dig, som er på øvet niveau i Tableau Desktop. Det betyder, at du har solid erfaring i at bruge Tableau som værktøj, men du bliver udfordret, når det kommer til mere avancerede funktioner.

Vi anbefaler, at du som deltager på vores Advanced kursus tidligere har deltaget på et Tableau Fundamentals kursus, idet solidt kendskab til alle grundlæggende koncepter er en forudsætning for at få det fulde udbytte af Tableau Advanced kurset. Det gælder fx i forhold til opbygning af Workbooks og Dashboards.

læs
kursusbeskrivelsen

På Tableau Advanced får du en solid gennemgang af avancerede funktioner i Tableau. Vi ser på, hvordan Tableaus motor virker, ligesom vi kigger på, hvordan du kan bruge avancerede funktioner og bygge komplekse visualiseringer, fx opsætning af avancerede kort. Kurset giver dig et dybdegående kendskab til, hvordan Tableau arbejder i forhold til datakilder og med Data Blending.

Vi gennemgår ligeledes, hvordan du kan opbygge avancerede visualiseringer, der fortæller dit budskab knivskarpt, fx opsætning af avancerede kort. Kurset indeholder også Best Practice-anbefalinger om, hvordan du som slutbruger får kontrol over data.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere