tableau fundamentals
fra begynder til øvet

Kurset i Tableau Fundamentals sikrer dig, at du får et solidt og grundlæggende kendskab til Tableau. Efter endt kursus kender du best practice og bruger værktøjets mange muligheder bedst muligt.

 

Dato kommer snarest

+400 afholdte kurser & events

+5000 deltagere

Få viden og opnå målbare resultater

kursus tableau fundamentals
skarpe priser & din kontaktperson


Pris og spørgsmål

Prisen afhænger af deltagerantal.

1-4 deltagere: 19.500 DKK
5-8 deltagere: 29.500 DKK

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Anja Overgaard.

dato og agenda
for dagen

Datoer:

Agenda

  • Introduktion til Tableau produktpaletten
  • Forbindelse til Data
  • Arbejde med data
  • Specielle Felttyper
  • Byg visualiseringer
  • Byg beregninger (Calculations & Table Calculations)
  • Parametre

Kurset afholdes over 2 dage, begge dage fra kl. 9.00 til kl. 17.00 på jeres lokation.

Datavisualiseringskit

kom på kursus
i tableau fundamentals

Tableau Fundamentals er et to-dages kursus i Tableau Desktop, hvor vi går i dybden med de grundlæggende funktioner i Tableau. Kurset giver dig en sikkerhed for, at du udnytter de mange muligheder i værktøjet bedst muligt.

 

 

 

målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som er på begynder- til mellemniveau, uanset om du har teknisk eller analytisk baggrund. Forudgående hands-on erfaring er en fordel, men ikke et krav for at deltage på kurset.

Du skal deltage på kurset, hvis du vil blive bedre til at se, forstå og kommunikere data ved hjælp af Tableaus produktpalette.

kursusbeskrivelse

Vores Tableau Fundamentals-kursus giver dig en solid gennemgang af alle de grundlæggende funktioner i Tableau. Vi ser på vigtige koncepter og teknikker, så du får en god forståelse for Tableau som arbejdsredskab og de mange muligheder i front-end værktøjet.

Selv med et effektivt visualiseringsværktøj som Tableau ved hånden har du behov for at kende principperne bag visualisering af data. Vi tilfører derfor kurset en sund dosis best practice inden for datavisualisering. Når du har de grundlæggende principper bag datavisualisering på plads, får du endnu bedre muligheder for at få det maksimale ud af Tableau og sikre, at du altid kommunikerer dit budskab knivskarpt.

hvorfor skal du deltage?

Du skal deltage, fordi Tableau er i rivende udvikling, og din kompetenceudvikling er vigtig for den forretningsværdi, som du skaber for din virksomhed. Når du har deltaget på kurset, har du en god og grundlæggende forståelse for, hvordan du bedst muligt kommunikerer data med redskaberne i Tableau. Du bliver også klog på, hvorfor lagkage udelukkende er noget, som man spiser, og ikke en metode til visualisering af data.

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere