" the value of your 

data depends

entirely on your

culture

Claus Kenberg, CCO & CDIO, Saxo.com

Download guide

Konsulenter

+110 datadrevne
konsulenter

Kunder

+400 data-ambitiøse
kunder

Projekter

+1200 fuldførte
projekter

kan vi hjælpe dig? 
spørgsmål, kald eller møde

Tak, fordi du er på besøg hos os. Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, håber vi, at du vil kontakte os. Udfyld blot formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

business intelligence
er vejen til
bedre beslutninger

 

Jo stærkere et beslutningsgrundlag du har, jo bedre beslutninger kan du træffe. Derfor hjælper vi mennesker til at opnå det ultimative formål med business intelligence, nemlig at træffe bedre beslutninger. 

BI i din organisation
BI er ikke one size fits all. I nogle virksomheder er business intelligence en del af hverdagen for både medarbejdere og ledelse på tværs af organisationen. I andre virksomheder er BI et værktøj til rapportering og analyse forbeholdt det øverste ledelseslag. I enkelte virksomheder er BI slet ikke en del af beslutningsgrundlaget. Uanset hvilken rolle business intelligence spiller i din organisation, kan vi hjælpe. 

  • Vi hjælper virksomheder godt i gang med business intelligence.
  • Vi gentænker BI-løsninger med behov for et nyt perspektiv.
  • Vi udfordrer de data-dygtigste til at blive endnu bedre.


Hvad kan vi gøre for dig?

læs med på 
bloggen og 
hold dig
opdateret 


 

Machine learning - churn analysis 08. juni 2017

Du vil gerne ha’ et heads up, hvis din kunde er på vej til at skifte leverandør. Men kunden griber desværre ikke telefonen og advarer, hvis samarbejdet er på vej til at slutte. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan machine learning kan gøre en forskel på bundlinjen i din virksomhed.
 

5 GDPR-ting BI-afdelingen skal have styr på 12. december 2017

Persondataforordningen er over os. Det er alle offentlige institutioner og virksomheder efterhånden klar over. Men hvordan tackles det så i den enkelte BI-afdeling? Og hvad er BI-afdelings ansvar og opgave? Det giver vores egen GDPR-ekspert, Jonas Mikkelsen, dig her et overblik over. Sidder du i en ambitiøs BI-afdeling, får du her de 5 ting, som du skal have styr på pr. 25. maj 2018.


vil du være 
en af os? 

 

Drømmer du om at blive en del af en unik kultur baseret på viljen til #atvindesammen, med plads til dine ambitioner, stor respekt for forskellige personligheder og et stærkt fællesskab? 

 

Velkommen til Inspari. Vi vil gerne byde dig inden for i vores heartwork-univers. Her kan du se vores ledige stillinger, læse om hvorfor et BI-job ikke er et bi-job og blive klogere på, om dit DNA matcher vores. 

 

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy