se, hvordan
andre har skabt 
værdi med business intelligence

Vi har hjulpet mange virksomheder til at få data på plads og dermed kunne træffe beslutninger på mere end bare mavefornemmelser. 

Bliv inspireret af vores ambitiøse kunder, som er i gang med at træffe bedre beslutninger gennem intelligent og aktiv brug af data. 

hold dig lidt skarpere
end dine konkurrenter

Din bedste måde at holde dig opdateret om nyheder på BI fronten er at læse Insparis Nyhedsbrev.

gratis guide:
sådan får du succes med BI

Et Business Intelligence-projekt har 5 faser med hver deres faldgrube. Hvis du vil undgå dem, skal du træffe de rigtige valg i processen. Derfor får du i denne guide en oversigt over de 5 mest almindelige faldgruber og svaret på, hvordan du undgår at havne i dem.

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere