det visionære 
advokatfirma

 

Som et af Danmarks største advokatfirmaer er Advokatpartnerskabet Delacour et internationalt, erhvervsorienteret advokatfirma med både private og offentlige klienter. Ambitionen er klar: Delacour vil være erhvervslivets foretrukne advokat. For at indfri det høje ambitionsniveau bruger Delacour business intelligence som et aktivt styringsredskab for både partnergruppen og ledelseslaget.

Advokatfirmaet har fuld transparens i ledelseslaget med indsigt på tværs af arbejdsområder og kompetencer. Resultatet er bedre udnyttelse af kompetencer, viden og datadrevet fordelingsnøgle. Læs videre og lad dig inspirere af ambitiøse Delacour.

modet og
viljen til
den datadrevne
hverdag

 

Delacour er drevet af viljen til succes og ambitionerne om en datadrevet hverdag med overblik på tværs af kompetenceområder og indsigt i hinandens performance. Der er ikke vandtætte skodder mellem performanceindblik på individ og teamniveau for de enkelte ledere, men derimod fuld transperens og videndeling på tværs af områder – som et ægte videnshus.

Data kommer helt ud i hænderne på den enkelte leder og medarbejder - både for at synliggøre mål og resultater, men også for at gøre den enkelte i stand til at træffe bedre beslutninger med udgangspunkt i data.

Delacour laver nu løbende analyser af de vigtigste nøgletal for at sikre en velsmurt forretning, fx:

 • Hvordan sikrer vi den bedste kapacitetsudnyttelse på tværs af et projekter?
 • Hvordan er forholdet mellem rentabilitet og vores mest fakturerede klienter
 • Hvordan er faktureringsgraden og kapacitetsudnyttelsen på tværs af teams og ledelsesansvarlige og forretningsområder? 
 • Hvordan kan vi skabe det rette mix af medarbejderprofiler på en given sag?
 • Hvordan er aktivitet på vores mest betydende kunder?

 

gevinsterne
ved BI
i delacour

 • Én fælles sandhed på tværs af organisationen med altid opdaterede tal.
 • Fuld transparens i leder- og partnergruppen for at udnytte hinandens viden og kompetencer.
 • Både medarbejdere og ledelse kender de vigtigste nøgletal og drivere for succes i forretningen.
 • Delacour kan selv lave dashboards tilpasset fx brugerne og fokusområde.
 • Delacour kan selv lave analyser med input fra forskellige systemer, fx CRM, finans, marketing, osv.

 

"dybere og bredere indsigt i markeds- og kundedata har indfriet vores ambition om at komme helt tæt på sagen, på markedet og på vores kunder."


Peter Mejlby, Direktør, Delacour

driv den kommercielle 
forretningsudvikling med data

 

Som frontløber på marketing inden for advokatbranchen bruger Delacour data til at kortlægge online klientadfærd ved hjælp af fx Podcasts, LinkedIn, content på websitet og ikke mindst ved hjælp af Google Analytics. 

 

Advokathuset arbejder aktivt på i fortsat stigende grad at indsamle og bruge værdifuld viden om klienters adfærd og derfor udvikle sin forretning ved i endnu højere grad at komme helt tæt på nuværende og potentielle kunder behov. Når Delacour ved, hvor brugerne kommer fra, har de et datadrevet grundlag for at vælge de rette kanaler til deres marketingmix.

BI i delacour
teknisk set

 • SQL-baseret data warehouse med data fra diverse kilder, fx Navision, HR-system mm.
 • Standard Capto-løsning (Med Navision)
 • Qlik Sense til 100 brugere
 • En datadrevet forretningsmodel

skal vi mødes
hos dig eller hos os? 

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt. 

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere