inddrag hele organisationen og
øg værdien
af din BI-indsats


Hos Steelseries skabte man et fælles fundament og en fælles for­ståelse, som betyder, at der har været behov for at diskutere de grundlæggende præmisser. Derfor kunne energien bruges på at skabe konstruktive løsninger for alle relevante medarbejdere.

case / steelseries

SteelSeries er en ledende producent af gaming udstyr, herunder headsets, keyboards, mus, mobile controllers og software, med salg i mere end 75 lande. Med deres Business Intelligence-løsning har de skabt indsigt i, hvordan markedet opfører sig, for 150 ansatte fordelt over hele verden. Værktøjerne bruges både af bestyrelse, ledelse, sælgere, produk­tudviklere, samt i finans, supply chain og marketing.

 

steelseries siger:

"Få etableret en vision og en strategi, som stræk­ker sig et stykke ind i fremtiden, gerne 3 år, men sørg alligevel for at starte småt, så du hurtigt kan få vist forretningsmæssig værdi". Rune Berendtsen, CIO, Steel Series 

det ledte
steelseries efter

Vi var i udgangspunktet ret rige på data både fra distributions- og retailleddet. Vi kunne se, hvilke produkter der flyttede sig, og hvilke der lå på lager, og der var et stort potentiale i at gøre det muligt at tage beslutninger på baggrund af den viden.

Det handlede i første omgang om at klæde vores sælgere på til at indgå i bedre dialog med kunderne. Med den indsigt i markedet ville de kunne rådgive kunden bedre.

 

den implementerede
løsning

En stærk business intelligence-løsning gav adgang til værdifulde oplysninger, såsom oppetider, serviceniveauer og alarmsekvenser - alle med mulighed for at vende og dreje på tværs af geografi, turbinetyper, dato og meget andet.

Data var nu blevet gjort til viden, og denne viden var tilgængelig gennem velkendte værktøjer fra Microsoft. Brugerne kunne nu tilgå viden via en Microsoft SharePoint portal eller ved at foretage deres egne analyser i velkendte omgivelser i Microsoft Excel.det fik steelseries

ud af løsningen

"Vores data warehouse og Tableau er blevet fuld­stændig uundværligt i alle led af organisationen - det bliver brugt af alle fra bestyrelsen og tople­delsen, til salg og finans over produktudvikling til marketing. Det giver os et unikt indblik i, hvad der virker og ikke virker."

Rune Berendtsen, CIO, Steel Series 

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere