datadrevne virksomheder 
skiller sig ud ved at forudsige fremtiden

De rigtige data-helte har modet til at tro på deres data og bruger den til at forudsige fremtiden. Således er de hele tiden på forkant med udviklingen, idet de kender retningen. Og det gør dem stærkere end deres konkurrenter. Hvis du også vil være stærkere end dine konkurrenter, så læs rapporten om det datadrevne danmark.

case / affaldvarme

AffaldVarme hører under Aarhus kommune og har til ansvar at bearbejde affald og levere fjernvarme. En ny forretningsmodel har betydet store driftsbesparelser for AffaldVarme, et kvalitetsløft omkring deres business intelligence, og at de nu kan være på forkant og agere hurtigt.

selv siger
affaldvarme aarhus

"Når man først begynder at bruge data til konkrete nye projekter, så er værdien så tydelig, at det automatisk inspirerer til mere"

det ledte
affaldvarme efter

AffaldVarme oplevede lav kvalitet i deres business intelligence, hvilket betød at virksomheden manglede den optimale understøttelse i deres forretningsmæssige beslutningsprocesser.

Udfordringen bestod derfor i at implementere en kvalitetsløftende BI løsning samtidigt med en reducering af omkostningerne - noget der er nødvendigt på deres specifikke marked. 

den implementerede
løsning

Løsningen blev implementering af en ny forretningsmodel. Den nye forretningsmodel betød, at der var en klart defineret arbejdsfordeling mellem leverandørerne og AffaldVarme selv.

Den klarere arbejdsfordeling har betydet, at de har kunnet benytte sig af serviceaftaler. Dermed står de selv for nogle områder, mens leverandører står for resten.


det fik affaldvarme

ud af løsningen

AffaldVarme har fået leverandører, der er eksperter på det område, de arbejder med. Det har betydet et klart kvalitetsløft. Et kvalitetsløft af deres business intelligence har tilmed betydet, at de i højere grad er i stand til at tage bedre forretningsmæssige beslutninger grundet bedre muligheder for planlægning.

Virksomheden kan nu forretningsmæssigt nemmere se ud i fremtiden og være på forkant samt agere hurtigt, når der opstår forretningsmæssige muligheder. Kommunikation mellem dem der bruger varmen, og dem der producerer den er forbedret, og samtidigt har fordelingen af arbejdsopgaverne med leverandørerne og implementeringen af serviceaftaler betydet store driftsbesparelser.

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere