FLIS benchmark i
helsingør kommune 
den data-ambitiøse kommune

 

Helsingør Kommune ville gerne fortsætte med at bruge FLIS-data efter data-leverandøren lukkede den portal, der ellers var indgangen til FLIS-data. Derfor deltog Helsingør Kommune i en workshop hos Microsoft med fokus på en ny portal bygget i Power BI.  

På workshoppen oplevede deltagerne fra Helsingør Kommune, hvor fleksibelt og intuitivt Power BI var, og gik derfor fra workshoppen med en stærk tiltro til, at FLIS Benchmark kunne være den rette løsning.

derfor valgte helsingør kommune
FLIS benchmark

For Helsingør var FLIS Benchmark den mest intuitive, moderne og ikke mindst hurtigste vej til FLIS-data. Samarbejdet mellem Inspari og Helsingør Kommune betød, at Helsingør Kommunes behov blev mødt og forstået. Sidst, men ikke mindst er FLIS Benchmark lækkert at se på og nemt at bruge.

 

"
Vi købte både ind på den
hurtige vej til markedet
og ikke mindst potentialet
i at kunne gøre data tilgængeligt
på en lettere og bedre måde.
   

- Mikkel Elkjær, Leder af Økonomi, Helsingør Kommune

træn brugerne & 
få endnu mere værdi

For Helsingør er det vigtigt, at løsningen skal være så intuitiv, at analysefolkene selv kan tilgå data – uden at skulle forbi it- eller BI-afdelingen. Løsningen er én ting, mennesker og kompetencer en anden. Helsingør har derfor haft analytikere på kursus i Power BI, så de kunne blive trænet i at bruge Power BI og lave analyser. Og de fik i dén grad øjnene op for brugervenligheden! 

potentialet 
& ambitionerne på sigt

I starten er Helsingør mest interesseret i de eksterne benchmark, men forventningen fremadrettet er at kunne benchmarke både internt og eksternt. Desuden vil man gerne udnytte FLIS-data på andre måder end de 9 nuværende fagområder.

 

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere