business intelligence
styrker organisationens
samarbejde og viden


Intern deling af viden samt tværgående og bedre kommunikation bliver lettere, når tilgangen til data er ensartet og mere tilgængelig i organisationen. Når data bliver til forretningsviden opnår du en fleksibilitet og mulighed for at optimere forskellige steps og processer.

Således bliver den datadrevne organisation på den ene side mere fleksibel og samtidig endnu mere forretningsorienteret - en fordel Siemens har udnyttet optimalt.

case / siemens

Siemens Wind Power er en datatung virksomhed, hvor vindmøllerne, ud over at producere store mængder af bæredygtig energi, også skaber enorme mængder af data. Data, hvor der er stort potentiale for at kunne forbedre og optimere.

det ledte 
siemens efter

Hos Siemens Wind Power i Brande var man godt klar over, at de mange turbiner, som Siemens har i hele verden, indeholdt værdifuld information. Udfordringen var bare at dataen endnu ikke blev udvundet eller gjort tilgængelig for virksomhedens medarbejdere. Viden var gemt bag komplicerede datastrukturer og i avancerede analyseværktøjer. Data skulle gøres til viden, og denne viden skulle være let tilgængelig, så forretningen kunne få gavn af den.

den implementerede
løsning

En stærk business intelligence-løsning gav adgang til værdifulde oplysninger, såsom oppetider, serviceniveauer og alarmsekvenser - alle med mulighed for at vende og dreje på tværs af geografi, turbinetyper, dato og meget andet. Data var nu blevet gjort til viden, og denne viden var tilgængelig gennem velkendte værktøjer fra Microsoft. Brugerne kunne nu tilgå viden via en Microsoft SharePoint portal eller ved at foretage deres egne analyser i velkendte omgivelser i Microsoft Excel.

det fik siemens 
ud af løsningen

Med løsningen har Siemens Wind Power formået at få forretningskritisk viden bragt ud i organisationen, hvor brugerne dagligt anvender den til at optimere driften og servicen på Siemens Wind Powers turbiner i hele verden. Viden er samtidig tilgængelig meget hurtigere end tidligere, og dermed kan virksomheden reagere på den hurtigt. Det giver konkurrencemæssige fordele og sparer virksomheden for omkostninger hver dag.

vil I gå
fra a til BI? 

Brug data intelligent 
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så I kan få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Arbejder I ud fra én sandhed?
Saml data fra virksomhedens kilder ét sted før I skal i gang med de vigtige analyser. Microsoft SQL Server anvendes af mange virksomheder til at håndtere forskellige typer af databaser. I Inspari er vi specialister i anvendelse og optimering af Microsoft SQL Server samt opbygning af mindre og store data warehouses.

Læs mere: Microsoft SQL server

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere