business
intelligence giver
større indsigt i kunderne

Den større indsigt i kunderne, og dermed øgede kundeforståelse som organisationerne oplever, gør det nemmere at opfylde kundernes forretningsmæssige behov. Den vigtige læring bruges både i kundepleje, kundetilfredshed og bedre kundeservice. Der åbnes også op for tilpasning i forhold til målgrupper.

case / better students

Better Students (tidl.: Student Media) er et forlag, der har specialiseret sig i online hjælp til lektier, opgaveskrivning og eksamensforberedelse. Deres online hjælp henvender sig til elever i folkeskolen, studerende på de gymnasiale uddannelser, lærerstuderende, samt studerende i bl.a. Tyskland, Rumænien, Norge og Sverige.

det ledte 
better students 

efter

Hos Better Students var udfordringen, at de ikke havde nok indsigt i deres kunder. De ville gerne lære dem bedre at kende, da de havde behov for eksempelvis at kunne prissætte abonnementer og vurdere kundeadfærd i forhold til opsigelse.

den
implementerede

løsning

En iterativ proces blev igangsat, hvor Inspari gav bistand og indspark i forhold til at blive klogere på kundeadfærden hos Better Students. Det er en ambition at kunne bruge denne data-indsigt om kunderne i en forretning, som sjældent møder sine kunder.

det fik
better students
ud af løsningen


Indsigten skal være med til bedre at kunne justere produkt, prissætning, digital platform og markedsføring. Dette kommer til at ligge ved siden af Better Students' andre tiltag, bl.a. rapportering af indtjening, kvalitetssikring på produktion af materialer og andre områder, hvor de arbejder efter en ambition om at være en datadrevet virksomhed.
 

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere