styr vækst og
øge performance 
med BI

 

"En finanskrise uden en BI-løsning, det var endt helt galt", siger Jan Stæremose Enke, CFO hos Nic. Christiansen Gruppen.

Nic. Christiansen er en datadrevet organisation, som gennem business intelligence får indsigt på tværs afdelinger. Med BI som værktøj kan virksomheden sikre, at de altid holder kæden stram. 

case / nic. christiansen gruppen

Hos Nic. Christiansen Gruppen i Kolding står man i dag for importen af nogle af Danmarks mest populære bilmærker - Hyundai samt Land Rover og Jaguar. Man driver desuden et succesfuldt retailben kaldet NCG Retail, der findes i hele Danmark, Norge og Sverige under navnene BAG (Bayern Auto Group), Terminalen og NCG Nordic Retail. 

det ledte
nic. christiansen efter

Bilbranchen er ikke noget easy-ride, og virksomheden Nic. Christiansen Gruppen ved, at den kan øge performance på tværs, ved at sikre de rigtige informationer til de rigtige folk. Men dette kræver, at det omfatter alle de forretningskritiske processer.

 

den implementerede
løsning

Siden 2007 har Inspari hjulpet Nic. Christiansen Gruppen med etablering af en omfattende løsning, der konstant er under udvikling. For at holde sig foran i et kompetitivt marked bliver der konstant fintunet med stor involvering fra forretningen. Løsningen dækker i dag både import forretningen, retailbenet samt et Leasing-/Finansieringsselskab i NCG Finans. Med omfattende rapporter og analyser er virksomheden i stand til at få den viden, der er behov for, for at kunne øge performance og styre væksten.


det fik nic. christiansen

ud af løsningen

"En finanskrise uden en BI-løsning, det var endt helt galt". Sådan betegner Jan Stæremose Enke vigtigheden af den nuværende løsning. Den er et vigtigt omdrejningspunkt, der i dag giver værdi til store dele af forretningen. Og på trods af en Microsoft Dynamics AX implementering har den bibeholdt sin struktur og i særdeleshed sin vigtighed.

Med løsningen og en dygtig forretning fortsætter Nic. Christiansen Gruppen med at øge markedsandele og ekspandere en nordisk koncern - ud fra sunde jyske forretningsprincipper.

vil I gå
fra a til BI?

Brug data intelligent
...til at træffe bedre beslutninger i forretningen. Med det rette BI-værktøj kan I gå på opdagelse i jeres big data for at finde mønstre og sammenhænge. Så kan I få indsigt i det der betyder noget for jeres forretning, hvad enten det er at matche kunder og varer, forudsige stop i abonnementer eller optimere produktionslinjen.

Læs mere: Business intelligence (BI)

Hold kompetencerne i top-form
Bliv inspireret af de nye muligheder og få hands-on-træning samt gode råd fra Insparis specialister. Uanset, om du arbejder med visualisering af data i Tableau, Qlik eller Microsoft Power BI, så står Insparis eksperter klar til at gøre dig endnu skarpere på vores forskellige kurser.

Læs mere: Kurser og events

Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere