Inspari graduate logo

In English

giv dit karriereliv
en flyvende start

 

Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem it og forretning og skabe værdi hos vores ambitiøse kunder?

Hvis du har læst business intelligence, it, økonomi eller cand.noget.fjerde. og drømmer om at blive konsulent, så start din karriere som graduate i Inspari. Vi har graduateforløbet - du har, hvad der skal til. Grib chancen! 

 

 

nu er rené senior BI
konsulent, men det startede 
med et graduateprogram...

graduateforløbet
i inspari

I Inspari arbejder vi med business intelligence – i daglig tale, BI. Med andre ord hjælper vi virksomheder

til at træffe bedre beslutninger og skabe værdi gennem aktiv brug af data. Som graduate i Inspari bliver du en del af et stærkt team af dygtige kolleger, der i fællesskab arbejder med BI hos spændende virksomheder.

I løbet af 12 måneder kommer du gennem et program bestående af uddannelse, selvstændige opgaver og kundeprojekter. Du bliver klædt på til at arbejde som business intelligence konsulent og samtidig er du med til at udvikle din egen profil med det teoretiske fundament, du kommer med.

De faglige kompetencer er én del, de personlige en anden, men mindst lige så vigtig del af konsulentlivet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med mennesker på tværs af faglighed og kompetencer, og derfor har vi stærkt fokus på din personlige udvikling. Du skal blandt andet gennem træning i personprofiler og andre redskaber, som kan styrke dine samarbejdsevner og dine forudsætninger for at blive en betroet konsulent for vores kunder.

du bliver
klædt på 
fra top til tå

Her får du et indblik i de værktøjer, du skal møde, og de kurser du skal på: 

  • Microsoft Power BI, Tableau og Qlik
  • Kimball dimensionsmodellering og datawarehouse på Microsoft SQL Server
  • Forretningsanalyse og kravspecifikation, herunder begrebsmodellering
  • Uddannelse og træning i Insights Profiler 
  • Præsentations- og kommunikationsteknik

læringskurven er stejl,
ambitionsniveauet er højt

Din læringskurve er stejl – særligt i starten - og du kommer hurtigt med ud til vores kunder. Vi ved, at din erfaring med business intelligence i den virkelige verden er vigtig for at gøre dig til en af de bedste. Du vil derfor opleve, at du får trænet dine BI- og konsulentfærdigheder både på kontoret og hos vores kunder.


started from
the bottom 

now we're here

Graduatelivet er ikke the bottom. Det er starten på din karriere. Her ser du Henrik, Morten, Sarah og Martin. De er alle dygtige BI konsulenter med forskellige profiler, placeret forskelligt i vores organisation. Fælles for dem alle er, at de startede som graduates i Inspari. De er blot et udsnit af de flere end 30 graduates, som har gennemført vores graduateprogram. Og der er også plads til dig. 

#insparigraduates

 

 

 

 

mød os
med og uden filter

Kom med om bag hverdagens herlige, hektiske, berigende og udfordrende virkelighed. Vi glæder os til at "tagge" dig i vores næste succes.

vi vil så gerne
møde dig

 

Vi besøger en række forskellige uddannelsesmesser i løbet af et år, fordi vi håber at møde netop dig. Vi forventer ikke, at du ved alt om vores verden, inden du starter. Til gengæld forventer vi, at du har ambitionen om at blive blandt de bedste og har viljen til at lykkes.

 

 

 


  • Career Fair, 7. februar, CBS
  • Company Dating, 22. februar, Aarhus BSS

hvornår & hvor
og en varm anbefaling

Vores graduateprogram er aflønnet og opstarter den 1. marts og den 1. september. Du søger enten til vores kontor i Lystrup ved Århus eller vores kontor i Hørsholm, men du kan godt glæde dig til en hverdag, hvor en stor del af din tid foregår hos vores kunder rundt i hele landet. 

Flere af vores tidligere graduates er startet som studiemedarbejdere - enten hos os eller et andet relevant sted. På den måde har de fået masser af viden og erhvervserfaring allerede inden graduatestart og har dermed kunnet tilføje et studierelevant job til CV’et. Og vores varmeste anbefaling til dig er at gøre som dem. 

business intelligence jobs
med big data, tal & analytics

 

 

Uffe er cand.scient.oecon., Sarah er cand.merc.it., Jeppe er cand.merc.bi, Jacob er cand.scient.pol., René er cand.merc.aud. Fælles for alle er en stærk uddannelsesmæssig baggrund, et højt ambitionsniveau og fantastiske menneskelige egenskaber. Har du, hvad det kræver at blive blandt markedets dygtigste business intelligence konsulenter?

business intelligence løn
& gode vilkår

 

 

Lønnen forhandles individuelt ud fra kvalifikationer og erfaring. Din løn er kun en del af pakken, som naturligvis også indeholder fx sundhedssikring, certificeringer og kurser. Og selvfølgelig andre lækre goder som frisk frugt & snacks, kolde & varme drikke og andre gode, som forsøder din i forvejen ret lækre hverdag i Inspari.

et BI job er
ikke et bi-job

 

 

Vi kan lige så godt advare: Du bliver grebet af den gode stemningen. Viljen og passionen for at levere kvalitet og værdi hos vores kunder skinner igennem hos alle vores konsulenter. Og vi vil forvente det samme af dig. Men vi ved jo også godt, at der skal være plads til både familie og arbejde. Derfor arbejder vi altid på at sikre, at det hænger bedst muligt sammen.

Privacy