• background bubbles
  • background bubbles
  • background bubbles
hjerte og hjerne. det er grundelementerne for at få succes hos Inspari.
Hos Inspari samler vi på hele mennesker, der fagligt og menneskeligt er i absolut topklasse. Her er plads til alle, der har kvaliteterne på plads og motivationen til at løfte i flok. Fra talenter til specialister. Vi kalder vores kultur for Heartwork – og det kan du dykke meget længere ned i på siden her.

uopfordret ansøgning

Brænder du også for Business Intelligence? Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning - husk at fortælle, hvorfor BI tænder en glød i dig.
Send din ansøgning via dette link:
uopfordret ansøgning

børsen gazelle 7 år i træk

At være Gazelle-virksomhed i 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016 er ikke et kvalitetsstempel i sig selv. Men det fortæller alligevel noget om, at vi hos Inspari har fokus på vækst og forretningsdrift – og at vi er i færd med at indfri vores egne ambitioner. Vækst er ikke et mål i sig selv, men vores fortsatte forretningsmæssige succes er vigtig og er selve fundamentet for et stærkt sammenhold og tryghed i dagligdagen. Derfor er vi stolte over, men ikke afhængige af, at være Gazelle-virksomhed.

en sund sjæl i et sundt legeme

Vi er ikke sundhedsapostle eller fanatikere. Men vi går op i, at alle trives hos Inspari. Psykisk og fysisk. Derfor engagerer vi os i hinanden på en god måde, og vi arbejder dedikeret med at skabe gode rammer for det hele, sunde menneske. Fra massageordning og bodyage-test til større sociale events, sundhedssikring og cykelordning, hvor alt andet end arbejde er på agendaen.

inspari profiler

René Cano Hald // Business Intelligence-konsulent

Fra graduate til BI-konsulent. Bonusinfo: René har gennemført en 1/2 ironman.

Se video

Elisabeth Kolind // HR Business Partner

Knivskarp profil-finder i Inspari. Bonusinfo: Elisabeth er vores Yoga-guru.

Se video

Martin Tørnqvist // Business Intelligence-konsulent

BI-konsulent & fodboldtræner. Bonusinfo: Martin er Endomondo-indpisker.

Se video

hvad består en inspari-
medarbejder af?

inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man
inspari man

en helt almindelig ualmindelig dag fejrede vi 5 års fødselsdag med overraskelser lige fra morgenstunden - vi elsker fejringer!

Se flere billeder fra inspari

jeg cykler med mine kolleger for at holde mig i god form, og fordi vi har det sjovt sammen. Og selvfølgelig for at afgøre, hvem der er kontorets hurtigste!

Martin Kolding, ivrig cykelrytter og BI-konsulent

se vores cykel-video

instagram vores hverdag med BI

graduate hos inspari

Vi samler på branchens dygtigste medarbejdere. Og vi sætter en ære i at holde på dem.

 

Samtidig udvikler vi selv talenter gennem vores graduate program. Et program skabt til dig, der drømmer om at kick-starte karrieren i et succesrigt BI konsulenthus med nogle af de dygtigste kolleger som sparringspartnere. Vi har tårnhøje forventninger til dig og seriøse ambitioner på dine vegne.

 

Men husk - vi samler på hele mennesker med hjerne og hjerte i vores heartwork kultur. Derfor er faglige topresultater ikke nok til at få dig igennem nåleøjet. Fortæl os om din passion, og hvorfor netop du skal være graduate her i Inspari. Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

har du spørgsmål,
så er du velkommen
til at kontakte elisabeth
kolind på ek@inspari.dk
eller på tlf. 7024 5655

Banker dit hjerte også for Business Intelligence? Så tøv ikke med at kontakte Elisabeth for hendes gode råd til, hvordan du kan blive en del af Inspari.

Se video
Privacy
Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en cookie i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies.
Ja / Nej / Læs mere

Årets største event om data

Data Day ’19 sætter fokus på, hvordan virksomheder kan udnytte de nye forretningsmuligheder, der opstår i samspillet mellem mennesker, data og forretning.

Læs mere og tilmeld dig her