inspari heartwork logo

 

 

Velkommen til Inspari.
Drømmearbejdspladsen for dig,
hvis ambitioner er lige så høje som vores forventninger.
Og hvis passion for at skabe værdi er lige så glødende som vores.

 

In English
"Vi ville skabe en arbejdsplads og en kultur, som vi også selv gerne ville være en del af.” 

 

Sådan fortæller Jens-Jacob Aarup, CEO i Inspari, om grundtanken bag Inspari som arbejdsplads og om den kultur, vi kalder heartwork. Nemlig en kultur, der rummer det hele menneske.

I Inspari har vi hjerne og hjerte med i alt, hvad vi gør. Og vi forventer det samme af dig. At være en del af Inspari kræver hårdt arbejde. Men den stærke indsats bliver belønnet – fagligt, personligt og socialt. Derfor kan du glæde dig til at blive en del af en hjælpsom high performance kultur med fokus på #atvindesammen. Og her i vores heartwork-univers får du et indblik i de værdier, som er helt grundlæggende for at være en del af Inspari.


hør martin fortælle  
om livet i inspari
- med hjerne og hjerte  

 

ledige stillinger
på tværs
af inspari

 

Her finder du vores ledige stillinger – forhåbentlig er dit drømmejob her hos os. Du søger jobbet gennem et automatisk rekrutteringssystem, så vi kan sikre en effektiv proces og den bedst mulige service for dig som ansøger. Vi glæder os allerede til at høre fra dig.   

 Passioneret Tableau BI Consultant - Lystrup

 Teknisk stærk BI Consultant - Kgs. Lyngby & Lystrup

 Data Compliance Intern Lystrup

 Uopfordret ansøgning


Tilmeld dig Heartwork News
 og få vores ledige stillinger og historier fra livet i Inspari direkte i din indbakke. 

har du den rette
inspari-DNA?

det_rette_inspari-DNA_200x600.jpg (1)
hw_dna_ikon_eye.png
falkeøje
suverænt blik for kunder og kollegers trivsel
hw_dna_ikon_hjerte.png
passion
"likeable" af natur og kompromisløs passion
hw_dna_ikon_plus.png
after hours
holdspiller med hang til sociale events
hw_dna_ikon_ur.png
tilstedeværelse
altid i nærheden, altid skarp, altid klar til en stærk performance
hw_dna_ikon_brain30x30.png
toptunet hjerneaktivitet
12-tals DNA med optimal forretningsforståelse
hw_dna_ikon_load.png
videbegærlig
evne og lyst til at "downloade" og absorbere det nyeste i branchen
hw_dna_ikon_man.png
vækstpotentiale
bedste på sit felt og med mod på mere
hw_dna_ikon_place.png
benarbejde
vilje til at gå det ekstra skridt for at nå målet ... og så lige et til

 

oplev et inspari hackathon
130 medarbejdere, 3 cases
8 timer og 1 vinder

big data, small ego?
start din karriere
i inspari


Vi samler på branchens dygtigste konsulenter. Og mange af branchens dygtigste talenter starter deres karriere hos os, fordi de har viljen, ambitionerne og drømmen om at blive en del af branchens bedste. Måske er du selv nyuddannet og kan se dig selv som en del af Inspari?

Her får du sparring ad libitum fra verdensklasse kolleger. Du vil mærke, at vi har tårnhøje forventninger til dig og seriøse ambitioner på dine vegne. Men husk - vi samler på hele mennesker med hjerne og hjerte. Derfor er faglige topresultater ikke nok til at få dig igennem nåleøjet. Vi vil have mennesker med passion.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Du bliver en del af et team fra dag 1 
  • Du får lynhurtigt ansvar og kundeopgaver
  • Du får ad libitum sparring og videndeling med dine verdensklasse kolleger
  • Du får en fantastisk start på din karriere

BI-konsulent er titlen,
profilen er din  


Der er mange veje til drømmejobbet som business intelligence konsulent. Fælles for alle vores konsulenter er en stærk uddannelsesmæssig baggrund, evnen til at skabe forretningsværdi, forståelsen for den samlede BI-løsning og ikke mindst viljen til at lykkes. Samtidig er det lysten til at være konsulent med alt, hvad dertil hører, fx personligt budget, timeregistrering og ansvaret for at levere til vores kunder inden for de aftalte rammer. Hvis du elsker konsulentrollen, vil du elske at være en del af Inspari.

I Inspari er alle konsulenter business intelligence konsulenter med ét fælles mål: At levere værdi til vores kunder både selvstændigt og i teams. Hver dag. Mens nogle konsulenter fokuserer mest på behovsafdækning, front-end-tools og datamodeller, fokuserer andre mere på de bagvedliggende systemer. Men ingen profiler er enten eller. Og alle skal have dyb indsigt i og forståelse for det tekniske fundament i en BI-løsning.

Som konsulent forventer vi også, at du holder dig skarp gennem certificeringer, fx MCSA, MCSE, Qlik, Tableau eller projektledelse. Og du skal vide, at vi fejrer certificeringer med kage. Aftalen er, at vi giver certificeringen – du giver kagen.

skab din egen karrierevej
og lev din passion 


Vi ved, at du vil være blandt de bedste inden for dit felt. Vi ved også, at du brænder for at skabe værdi og levere til vores kunder. Men om bedst for dig også er at træde op ad karrierestigen, er du selv med til at bestemme. 

I Inspari kan du være BI Consultant, Senior BI Consultant eller Principal Consultant. Titlen fortæller ikke noget om dine konkrete arbejdsopgaver, men om omfanget af leveranceansvar, forventninger til at drive processer og ikke mindst lysten til at gå forrest i flokken. Uanset din drømmerolle ligger ansvaret for at skabe netop den vej, der er rigtig for dig, i dine hænder.

Samtidig med, at du tager ansvar for din egen karriere, forventer vi, at du deler din viden og hjælper dine kolleger, når de rækker hånden ud. Det gælder også i forbindelse med vores ambitiøse graduateprogram, hvor du er med til at uddanne dine kommende kolleger. 

 

dygtige ledere til
dygtige medarbejdere

Som leder i Inspari har du naturligvis din egen måde at være leder på - og vores ledere er alle spillende trænere. Med Inspari Leadership Academy sørger vi for, at din værktøjskasse altid er opdateret med de redskaber og den viden, som sikrer, at du er klædt på til at gå forrest i dit team af branchens dygtigste medarbejdere. Helt konkret følger du et program, der sætter fokus på at være team leader i en high performance virksomhed med en flad struktur.  

Forfølg dine lederambitioner 
Mens nogle ledere i Inspari er startet direkte på ledelsesniveau, har andre avanceret naturligt i organisationen. Fælles for alle er lysten til at påtage sig det særlige ansvar, der ligger i at være team leader. 

Sparring med ligesindede
Du kan glæde dig til at få sparring - både fra dine lederkolleger, men også fra vores erfarne HR business partnere. 

 

 

3 fakta om livet som
BI-konsulent

Afveksling
Mange BI-konsulenter kører fast i at arbejde med få kunder. Vi prioriterer afveksling og personlig udvikling højt. For din – og kundernes – skyld.

En del af teamet
Ingen kan løse komplekse opgaver alene. Det skal du heller ikke. Du får branchens bedste udfordringer – og opbakning til #atvindesammen.

Udviklingsmuligheder
Hos os vokser du – fagligt og personligt. Vi værdsætter og belønner ambitioner, målindfrielse og drivkraft.

 

3 fordomme om livet som
BI-konsulent

“Det er et ensomt job”
Specielt nye konsulenter har brug for sparring, tydelige mål og håndgribelige værktøjer. Det får du hos os – og 100 kolleger, der vil dig det bedste.

“Man holder aldrig fri”
”Konsulenter ser aldrig deres familier” hører man fra tid til anden. Det passer ikke hos os. Vi har travlt, men vi prioriterer tid til de vigtige ting i livet: Professionelt og personligt.

“Man bliver målt og vejet”
Vi er drevet af data. Også vores egen. Men man bliver ikke målt og vejet ned til mindste gram. Vi opsætter klare, realistiske mål for enhver konsulent – og hjælper dem med at lykkes.

værdierne, trofæskabet 
og noget om en japansk myre

 

 

Nu har du fået en smag på livet som kollega i Inspari. Vi vil gerne fortælle dig mere om vores rejse fra udfordrer i et umodent BI-marked til markedsledende BI-konsulenthus med kolleger i flere lande. Er du klar på at høre mere om vores værdier, se trofæskabet og nysgerrig efter at vide, hvad Inspari har med en japansk myre at gøre, så tag turen over på 'Om Inspari'. 

Privacy