BI konsulenter med
højt fagligt niveau
& stærk holdånd 

Som Danmarks største BI-hus har vores kunder store forventninger til os - både som faglig sparringspartner og som udøvende inden for business intelligence og data analytics. Hvis du vil med øverst på skamlen sammen med vores kunder og dine kolleger, så læs videre. 

Lige nu søger vi back-end-konsulenter, som brænder for at give vores kunders komplekse BI-miljøer netop den saft og kraft, der gør forskel i hverdagen. Vi søger både BI konsulenter og Senior BI konsulenter. 

Du kan se frem til en spændende hverdag ude hos vores kunder og glæde dig over din stærke base på kontoret i Hørsholm. 

et job
med ægte indhold

Du bliver en del af et stærkt team af kompetente kollegaer, der i fællesskab driver og implementerer BI-løsninger i nogle af landets mest spændende og visionære virksomheder.

Du får ansvar for at drive og implementere BI-løsninger hos vores kunder med udgangspunkt i Insparis metode. Du bliver en del af et stærkt team, og jobbet giver dig mulighed for at være med i alle projektfaser - fra analyse, design, udvikling og test til udrulning.

Du får leveranceansvar på udvalgte projekter, og via professionel sparring og rådgivning af vores kunder har du konstant fokus på at styrke deres BI-løsninger.

I tæt sparring med vores kunder skal du, med udgangspunkt i det forretningsmæssige perspektiv, skabe en teknologisk platform baseret på Microsoft-platformen.

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle kvaliteter. Du er proaktiv, lyttende og udadvendt, og det falder dig nemt at forstå komplekse forretningssammenhænge og oversætte disse til den rette informationsarkitektur.

Der står allerede BI konsulent på dit visitkort i dag, og du har en solid forståelse for data warehouse-opbygning. Samtidig er du stærk til at estimere opgaver korrekt og ikke mindst overholde budgetter.

 

Teknisk set tænker vi, at du har:

  • brugbar erfaring med Microsoft SQL Server
  • erfaring med Micosoft Integration Services, Reporting Services og Analysis Services
  • kendskab til Microsoft Excel, PowerPivot, QlikView, Tableau, Power BI eller andre BI-frontend værktøjer
    gode SQL egenskaber
  • kendskab til MDX og DAX


hvis vi selv

skal sige det

"Hver dag oplever jeg et fantastisk drive og engagement, hvor alle bidrager til den store succes i Inspari, og jeg oplever i den grad at være del af en vinderkultur. I arbejdet udvikler jeg mig hver dag, og samtidig er jeg med til at udvikle Inspari på strategisk niveau, hvilket er enormt berigende."

Martin Kolding Pedersen, Principal Consultant & Team Lead, Inspari 

hvis du ikke 
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne.

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer. Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

søg jobbet 
i hørsholm

Send os din ansøgning og CV med det samme. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Hørsholm, kontakt Thomas Andersen, Principal Consultant & Team Leader på +45 40 80 82 40 eller tha@inspari.dk

Jobtitle

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere