værdiskabende
ibm tm1 konsulent

- hørsholm

 

Brænder du, ligesom vi gør, for Corporate Performance Management og for at benytte data som grundstenen til forretningsværdi? Er du samtidig drevet af at skabe resultater sammen med dygtige kollegaer?

Inspari er i processen omkring at opbygge en stærk Performance Management afdeling. Vi har et team af dygtige konsulenter, en række ambitiøse kunder og nu mangler vi dig!

Du har bred erfaring med udvikling IBM TM1 / Planning Analytics og nyder at arbejde tæt sammen med kunderne for at opnå den bedst mulige løsning.

et job med
ægte indhold

Vores Corporate Performance Management forretning er i flot vækst. Vi arbejder ved en række mellemstore og store virksomheder, hvor vi ligeledes har Business Intelligence projekter kørende. Det betyder, at vi har mulighed for at levere en samlet løsning – et stærkt samspil mellem CPM og BI. Vi arbejder udover IBM Planning Analytics med cloudværktøjet Adaptive Insights. Din rolle er tænkt som Planning & Analytics konsulent og arkitekt.

Vi søger en empatisk og handlekraftig senior konsulent med en høj faglighed og forretningsforståelse. Du nyder at drive implementeringer og har stor erfaring omkring arkitektur og design af løsninger. Du har samtidig en bred økonomisk forståelse samt dybt kendskab til budget- og rapporteringsprocesser i forskellige typer virksomheder.

Du bliver en del af et en stærk og fokuseret virksomhed, og jobbet giver dig mulighed for at arbejde med mange perspektiver på CPM hos spændende og ambitiøse kunder og forskellige forretningsområder. Vi arbejder agilt og sørger for, sammen med kunderne, at skabe de bedst mulige projekter. Vi skaber endvidere rammerne for, at du kan anvende og udvikle din faglighed og have stor frihed omkring projekterne.

implementering BI

kan du genkende dig selv
i nedenstående linjer?

Du er lyttende og udadvendt, og det falder dig nemt at forstå komplekse forretningssammenhænge og oversætte disse til den rette værdiskabende løsning for kunden. Du trives med at gå i dialog med dit team og give konsulenterne relevant sparring på kundeopgaver.

Du bliver i dag betragtet som en vaskeægte teamplayer med individuelle specialist kompetencer. Du er lyttende og udadvendt, og derfor falder det dig nemt at forstå komplekse, tekniske udfordringer. Vigtigst af alt er, at du brænder for Performance Management og for at tilegne dig ny viden, som du kan omsætte til værdiskabende løsninger til vores kunder.

hvis du ikke
kender os i forvejen...

… skal du glæde dig til at komme til det.
Inspari er en dynamisk vækstvirksomhed med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi giver dig alle muligheder for at udvikle dig til den bedste på dit fagområde, og vores succes er båret af medarbejdere med en fantastisk evne til både at tage og få ansvar. Du vil blive mødt af professionel sparring i topklasse, en stor tiltro til dine evner og masser af ambitioner på dine vegne. 

Et job hos Inspari giver adgang til en konkurrencedygtig, fast løn og relevante kurser og seminarer.

Du skal desuden glæde dig til at opleve en arbejdsplads med et unikt socialt sammenhold og en sund evne til at balancere arbejde og fritid.

Hvis du vil læse mere om at arbejde i Inspari, så tjek vores karriereside, heartwork. Her finder du videoer, billeder fra vores hverdag, højdepunkter fra vores historie, Inspari-medarbejderens DNA og meget mere.

 

kribler det
allerede i dig?

Send os din ansøgning og CV med det samme. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

For yderligere information vedr. jobbet i Hørsholm, kontakt Kim Singha Bryndum, Head of Division, Business & Applications på ksb@inspari.dk eller +45 53 78 70 29.

Jobtitle

 

Privacy
Vi elsker cookies & data i Inspari. Nu hvor du er landet her på siden, skal du vide, at vi sender en virtuel Oreo i din retning. Den bruger vi til analyse og personalisering af indhold. Hvis du klikker på feltet 'JA' eller klikker videre på denne webside, accepterer du vores brug af cookies. Ja / Nej / Læs mere